Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

429'dayım maçta...

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Bu maçı alırız.

Atmosferi düsünemiyorum simdiden harika olacak.

Yenersek zaten muhtesem olur. Sampiyonlar Ligi havasi yaratilacagindan eminim stadda.

Kac tane Bilet satilmis, nerden ögrenebiliriz?

yaa pegasus alt alcaktım gsbonusla bugun kalmamış bilet off inanılmaz sinir oldum ...

Nasıl kalmamış? Tükenmiş mi?

maça 2 gün var daha . bence 40.000 e felan oynanır maç . hemde FT ilk kez çıkacak sahaya. inter maçındada olumlu bir tablo cizince takım bu sayı dahada yükselebilir

Bu D-Smart'la kim anlaşma yaptıysa kulaklarını saniye saniye çınlatıyorum. Stad açılışını stadın sahibi takımın taraftarı izleyemedi, takımın en büyük hazırlık maçlarını kendi taraftarı izleyemedi. D-Smart öyle beddualar alıyorsun ki, Digitürk'ü fln geçmişsindir.

Kewell konusunda hicbir gelisme yok de mi :( Cok mu zor stada davet edilse plaket verilse. En azindan son kez veda etsek.

Tepki koyuyorum ve gitmiyorum 40 tl bilet mi olur lan. Hazırlık macı bide.

Tribünler dolmayacak diye hissediyorum.

400 liralık olan bölümler var oraları kesinlikle dolduramayız zaten.

Biletlerin genel satışı ne zaman başlayacak. An itibariyle hala banka kartı soruyor ?

Edit : Ben sordum, ben cevap vereyim. 11:00 'den sonra genel satış başlayacakmış.

Galatasaray.org' Alıntı:
Galatasaray - Liverpool FC hazırlık maçının biletleri genel satışı bugün saat 11:00'den itibaren Biletix internet sitesinden ve satış noktalarından başlıyor.

bilet fiyatları pahalı diyorsunuz gecen sene bu fiyatları buca macında uygulardık simdi liverpool hala diyosunuz pahalı bu nasıl takıma destektir ya

Geri
Üst Alt