Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

liverpool kadrosunda kimler var,belli mi?

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Geçen sene TT Arena açılışında Ajax maçında Suarezle defansı test etmiştik.

Gol yemedik ve defans sınıfı geçmişti ama sonrasında :(

Bana o maçta ayıp olmasın diye atmamıştı gibi gelmişti malum boş kaleye...

Medyada yönetimin tek transfer yapıp kapatacağı konuşuluyor ki bu sene medya transfer konusunda baya başaralı, sırf isteksiz bir İnter takımına karşı oynadığımız oyun yüzündendir. Şu maçta ciddi anlamda bir şey olmalı, bu takıma en az 3 transfer daha lazım, CL hayal olur aksi takdirde.

Reina ve Carragher da yokmuş maçta.

Reina ve Carragher yokmuş.

357859636.jpg

Liverpool, son antrenmanını yapıyor.

Akşamki maçı yayınlayacak kanallar : Sport TV1 , YES Sport 2 , Sport.Ro , Al Jazeera Sport +1 , LFC TV , Euro Futbol , Digi Sport (hun)

Gerrard yok

Reina yok

Carragher yok..

Gerrard ve Carragher yoksa Liverpool'da yoktur benim gözümde.

Gerrard reis olaydı,geçeydim karşısına, getme diyeydim...Sarılaydım şöyle bir,formamı imzalataydım:sad007:

Lan takımın geri kalanı gelmeseydi de Steve G gelseydi be.

Hay ben bu D-smart'ı da,şifreli yayını icat edeni de..

Gerrard reis olaydı,geçeydim karşısına, getme diyeydim...Sarılaydım şöyle bir,formamı imzalataydım:sad007:

Lan takımın geri kalanı gelmeseydi de Steve G gelseydi be.

gerardan açıklama :

keşke geleydim maça ,keşke uğur un formasını imzalayaydım,alaydım keçeli kalemimi basaydım imzayı ,sevindireydim hayranımı :D

O zaman maç nevizade de başlar:)

Bizim gibi aciz! insanlara yol gösteren , bizim yerimize karar veren ,yasakçı zihniyetli kanun yapıcılarımız var Tanrıya şükür! Yoksa mazallah ne yapardık? Stadda içer, olay çıkarırdık filan...Ne de olsa bugüne kadar olay çıkaran bütün taraftarlar alkollüydü ya!!! Neyse siz İstanbullular Nevizade'de başlayın olay çıkarmaya artık.:)

Bizim Real Madridlen hazirlik macimiz oktumu??

bilgisi olan cevaplasin,lutfen

Geri
Üst Alt