Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Kewell davet edildi mi ? Umarım statta olur ve doyasıya veda tezahüratları yapılır.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

5wbhc2.gif

Dün aksam cekilmis olan resim

Boş yerler kolay dolmaz.

123 ve 124 numarayı hararetle tavsiye ederim hala bilet almak isteyenler varsa.

gişelerde bilet satişi olmazmi beyler yapmayin :D

Sıkıldım, akşam olsada Arena'ya gitsek.

kamaranin cektigi yerler boş hep :( inşallah dolar mac saatine kadar

Burada boş göründüğüne bakma. Vip koltukların çoğu kombineli. Boş gözüken yerlerde kombineli taraftarlarımız var. Ama tamamını dolduramayız sanırım.

Sabırsızlanmaya başladım maça gitmememe rağmen :D Allah'tan D-Smart var rahat rahat izleyeceğiz! Hadi Cimbomum al şu maçı coştur bizleri :D

Burada boş göründüğüne bakma. Vip koltukların çoğu kombineli. Boş gözüken yerlerde kombineli taraftarlarımız var. Ama tamamını dolduramayız sanırım.

aaaa bak onu unutmuşum ben :D yok renktaş rahatladim simdik... 20 bin kombine borumu :D + gişeden bilet alanlar olacak vs o stadin dolmama ihtimalini yok sayiyorum şuan :D

[video=youtube;GqNKpkw-yNM]https://www.youtube.com/watch?v=GqNKpkw-yNM[/video]

Sabırsızlanmaya başladım maça gitmememe rağmen :D Allah'tan D-Smart var rahat rahat izleyeceğiz! Hadi Cimbomum al şu maçı coştur bizleri :D

ben de d-smartta yok çok gerginim şuan, allah bu d-smartın bin türlü...

50 Bini buluruz bence yer yer boşluklar olur batı ve doğu trübünlerinin sağ ve sol kenarları falan ortalar çoğunlukla dolar! Yani atmosfer müthiş olur , fenerbahçe maçında ki gibi.Liverpool'lulara gösterelim taraftar nasıl olurmuş!

35.000 civarına oynarız.

Geri
Üst Alt