Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

baros sahaya kaptan çıkar mı

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Bu isteizle den maç izleyen oldu mu hiç görüntü falan donuyormu elimde bilgisayar ve internetten başka bir şey yok şu an zor durumdayım paraya kıyıp satın alacam maçı :)

Hazırlık maçı olmasına rağmen maç saati gelsin diye bekliyorum,heyecanlıyım niye böyle oldu? :D

İtiraf ediyorum pegasusta sebo reyisin hemen önündeki koltukların ikinci sırasından 5. koltuğu ben kırdım üstünde zıplarken özür dilerim :D :D

Yapmışsın ya da yapmamışsın sözüm kişiye değil, lafım da meclisten dışarı ama bu gerçekten tarif edilemeyecek kadar iğrenç bir harekettir yani. Hayvanlar bile bulunduğu ahıra zarar vermiyor, biz ise kendi stadımıza zarar veriyoruz. Gerçekten sinir oluyorum.

Şimdi bu Liverpool'lular o camla kaplı trübünün içine mi oturacak adamlar şaşırır valla alışkın değiller öyle şeylere :D

baros sahaya kaptan çıkar mı

Servet'i kaptan yaparlar Baros'u yapmazlar o kadar diyorum. Gökhan Zan olur, Hakan Balta olur ama yabancı diye Baros'u yapmazlar !

------------Reina---------------

------Carragher--Skrtel/Agger---

Johnson------------------Aurelio

----------Meireles--Aquilani-----

Henderson--------------Downing

------------Dirk Kuyt------------

-----------Andy Carroll----------

Yedekler: Doni,Agger/Skrtel,Insua,Adam,Maxi Rodriguez,Cole,Jovanovic

Liverpool bu kadroyla cikar muhtemelen.

Bütün taraftarlar eşliginde Nevizade Gecelerini duymak istiyorum umarım beklediğim gibi geçer maç =)

Seyrantpe yıkılacak

Yapmışsın ya da yapmamışsın sözüm kişiye değil, lafım da meclisten dışarı ama bu gerçekten tarif edilemeyecek kadar iğrenç bir harekettir yani. Hayvanlar bile bulunduğu ahıra zarar vermiyor, biz ise kendi stadımıza zarar veriyoruz. Gerçekten sinir oluyorum.

Haklısınız ama emin olun orada siz de olsanız o koltuk giderdi büyük ihtimalle çünkü ultraslan tribünündesiniz sadece benim ki değil çoğu kırıldı zaten o atmosferde herkes omuz omuza birbirine geçmiş sarılmış zıplıyor koltuklarında boğazları patlayana kadar tezahüratla koltuk umurunuzda olmuyor :)

İnşallah Emiliano Insua'yı trübüne çağırır taraftar.

Geri
Üst Alt