Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

aslında bizim şu güzel stadımızda güzel bi gündüz maçı yapmak vardı..muhteşem olurdu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

-------------Aykut-------------

---------Gökhan--Servet-------

Ujfalusi-------------------Hakan

-------------Melo--------------

--------Sabri-----Selcuk-------

Kazım----------------------Arda

------------Stancu-------------

Stancu'yu artik en iyi oyuncularla beraber görmek istiyorum..Adamin oynadiginda hep Aydinlar,Emre'ler falan oynuyor. Daha halen cözemedik cocugu. Bir 90 Dakika oynasin Liverpool'a karsi..

ttarena_liverpoll49.jpg

Normal koltuklar takılmış kırılan koltukların yerine.

Böyle büyük devlerle oynadığımız için heralde bu kadar heyecanlıyız! Maç saatini iple çekiyorum :D sabırsızlanıyorum.

Pegasus trübünün en alt orta bölümünde ki koltuklar açılır kapanır değil eski sistem koltuklar kolay kırılmaz artık heralde :D

ya zaten hangi akla hizmet açılır kapanır koymuşlarki ... bizim kültürümüzde oturma yok e oturmayıncada alışkanlık illa o koltuğun ustune cıkıp zıplıyoruz ... aslında açılır kapanır çok iyi olurdu eğer bu kültre alışabilsek zıplıycaksan adam gibi kapat koltuğu sonra yerde zıpla ama önden birisi koltuğa çıktıgı gibi sırayla herkes çıkmaya başlıyo :D

Sabri'yi izlemek için Liverpool taraftarları heyecan içerisindedir :)

en mantıklı iş yapmışlar oraya o koltukları takarak

Elmander Stancu ikilisi çıkarsa ya gökhan ya da sabri oturur hocam Barosun ilk 11 başlamayacağını düşünürsek bir de Fatih hoca çift forvette kararlı değil mi ?

ya zaten hangi akla hizmet açılır kapanır koymuşlarki ... bizim kültürümüzde oturma yok e oturmayıncada alışkanlık illa o koltuğun ustune cıkıp zıplıyoruz ... aslında açılır kapanır çok iyi olurdu eğer bu kültre alışabilsek zıplıycaksan adam gibi kapat koltuğu sonra yerde zıpla ama önden birisi koltuğa çıktıgı gibi sırayla herkes çıkmaya başlıyo :D

Aynen :D Biri çıkıyo bakıyo adam yüksekte omuz omuzada tutunamıyor hepsi birden çıkıyor :D

ttarena_liverpoll49.jpg

Normal koltuklar takılmış kırılan koltukların yerine.

yavaş yavaş koltuklar değişir zaten. e trübünde öküz çok bir kısmıda bu gece kırılsa lig başlayana kadar koltukların yarısı değişmiş olur.

Bugün Arda'dan bir gol bekliyorum!

neyse ben yavaştan hazırlanıp çıkıyım ya 4.30 da buluşcaz arkadaşla taksimde :D maça gidemeyenler özel bağırmamı istediginiz biri varmı ? sabri reyize falan ?:D:D

Evet tam da bu :)

yavaş yavaş koltuklar değişir zaten. e trübünde öküz çok bir kısmıda bu gece kırılsa lig başlayana kadar koltukların yarısı değişmiş olur.

bu pegasus alttan başka bi yerde 1 tane bile koltuk kırılacağını sanmıyorum...sadece burda sorun var

neyse ben yavaştan hazırlanıp çıkıyım ya 4.30 da buluşcaz arkadaşla taksimde :D maça gidemeyenler özel bağırmamı istediginiz biri varmı ? sabri reyize falan ?:D:D

kewell diye bağırma yeter.

Galatasaraya Adanmiş Hayatlar/Facebook

ARKADASLAR GALATASARAY IMIZ - liverpool MAÇI AKSAM TÜRKSATTA Rah e farda tv den Şifresiz yayınlanacak izlemek isteyenler izleyebilir...

yaklaşık bir saat önce · Beğen · Yorum Yap

Bu haber forularda konuşuluyor gelişmeleri takipteyim (Kesin bilgi değildir))

Kanal RAHE-FARDA

FREKANS=11986-sembol hizi 2222 H

Fec : 5/6

Melo 11de başlar mı sizce?

Geri
Üst Alt