Cahit Güngör
Tecrübeli Üye
- 5 Temmuz 2009
- 5.029
- 20
- 1.333
Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol
Yahu kesin mi Rahe Farda işi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al Jazeera'dan bakacagiz.. Ya Allah, Bismillah..
O kanalı uydudan arattım..Sinyal 100 ama başarısız diyor :S
o kanal biraz kaçakçı olduğu için yayın listelerinde zaten hiç yokbenim tahminim illegal yapıyorlar
biletixte calisan kuzenden aldiqim son bilgi, 15.239 bilet satilmis su ana kadar 20.000 civari kombineliyi ve statta giseden satilacak biletleri de eklersek 35-40000 arasi birsey olur zaten hazirlik macinda bu fiyatlarla oldukca makûl bir rakam bana gore, brde bu mac cok buyutulmesin yenersek tabii ki cok seviniriz ancak bu bir hazirlik maci 90 dk. hicbirsey yapmayip son dkika gelen galibiyet 90 dk baskili ve guzel futbol ancak kotu sonuctan daha deqerli deil benim icin.
![]()
Talihli Taraftarlarımız Liverpool Oyuncularıyla Tanıştı
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da bu akşam oynanacak Galatasaray – Liverpool maçı öncesinde Galatasaray markalarına destek veren talihli taraftarlarımız, Liverpool oyuncularıyla tanışma fırsatı buldu.
GS Mobile, GS Bonus Arttır, Eğlen, Kazan, Galatasaray Twitter adresini takip eden, GS Bonus 1905’e mesaj atan ve GS Store’dan alışveriş yapan talihli taraftarlarımız, Liverpool takımının kamp yaptığı otelde oyuncularla bir araya geldi.
Liverpool kadrosundan Jay Spearing, Martin Kelly, Jonjo Shelvey, John Flannagan ve Danny Wilson’ın katıldığı organizasyonda futbolcularla tanışan Galatasaray taraftarları, oyunculardan imza aldılar.
Galatasaray markalarına destek veren talihliler ve Liverpool oyuncuları, organizasyon sonunda toplu fotoğrafa katıldılar.
vs vs vstanışılan liverpool futbolcularına baktımda içlerinden hiç bir önemli oyuncu yok .)) gerard, kuyt, suarez vs vs tanıştırsaydınız ya .) adamlar büyük ihtimal içinden küfür etmiştir ahaha.
ben arattım buldum.. şuan bi dayı vaaz veriyor![]()