Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Evet rahmetli bin ladine benzeyen bi moruk var bumu anlatacak maçı :D bide frekansı dogru mu girdim ya kanal ismi farklı gözüküyoda?

bende de tandberg servis diye bi isim yazıyor uyduda ama kanalin amblemine googleden baktım rahe fardanın amblemi yani kanal bu bence :)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

liverpool'un istanbulda kazandığı şampiyonlar ligi kupası maç öncesi .)

bestbanner.jpg

Rahe Farda bende vardı ama gitmiş yav.Turksat da arattırıyorum çıkmıyor,resmi sitesi de yok olmuş:o

biraz heyecan oldum.liverpool u canlı izlemek güzel olacak.Her Galatasaraylının liverpoola sempati duydugunu bilmiyordum :) hava çok sıcak ama arena muhtemelen bayağa esiyordur

Hazırlık maçını olsun şifresiz kanaldan vereceklerdi ya bu ne

Dsmart dediler aldık şimdi de kendi içinde bölündü EuroFutbol'da vereceklermiş..

Oldu o zaman ben yol alayım ya off

Maçı Rahe Farda kanalı versin baska bişey istemiyorum

Rahe Farda bende vardı ama gitmiş yav.Turksat da arattrıyorum çıkmıyor,resmi sitesi de yok olmuş:o

yalnız uyduda başka bi adla çıkıyor olabilir kanal amblemine falan bak...mesela bende uyduda kanalın adı tandberg servis yazıyor ama kanal rahe farda

Çimlerde sıkıntı yok

28439818669865806086716.jpg

28337318669851472754816.jpg

maci sifresiz veren bir uydu kanali yok bosuna uqrasmayin

orta sayı çok şekil yapmışlar

Keske be muslera tribunde olsaydı... :(

Yahu sitenin giriş sayfasındaki maç duyurusuna Arda'nın daha vahşi duruşlu resmi koyulamazmıydı? Arda ve Gerrard'ın duruşları sanki maçın neticesi hakkında bilgi ipucu veriyor gibi.

Geri
Üst Alt