Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

Stadda calan you will never walk alone sacmaligini sonlandirsinlar artik. Rakip takimin marsini calmak da ne. Fener gelince de Kirac calsin o zaman boyle sacma is mi olur.

Dostluk maçı abartılacak birşey yok. Liverpool atksını da satıyorduk.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray - Liverpool | 28 Temmuz | 21.00 | Euro Futbol

çimler geçen yılkinden iyi duruyor. tel örgüsüzde premier lig manzarası gelmiş stada :D

stad çok boş gbi ya :s

Off ya maçı izleyemiyorum :(

baros.

Stad boş halen, kaç bilet satılmıştı?

Hâlâ maçın dostluk maçı olduğunu anlamayanlar var. Acayipsiniz yahu.

biletleri okadar pahaliya satarsan dolmaz tabiki.

Azına tüküreyim hiçbir maçı izleyemeyecekmiyiz biz her maç işkence gene kanal bulamadım televizyonu kırıcam şimdi vermiyormu GSTV Maçı :mad:

Tribünler 1 saat öncesine göre nasıl?doldumu aslantepe cehennemi;)

Geçen facia gibi bir sezonun ardından çok büyük bit Td ile ve ekonomik anlamda güçlü bir başkan ile yeniden yapılanmaya gittiler. Bu sezon oldukça iyi bir kadro kurdular ve almayı düşündükleri isimler olduğunu hep beraber duyuyoruz. Bu takımın CL de olması gereken bir kadrosu ve marka değeri vardır bunuda İnter maçında göstermişlerdir. Seyircileri gördünüz son maçta ( gülüşmeler ve burada ne dediklerini anlamadım )

neler diyorlar renktas merak ettim.

Spiker Mahmut'a lafı koydu.

Azına tüküreyim hiçbir maçı izleyemeyecekmiyiz biz her maç işkence gene kanal bulamadım televizyonu kırıcam şimdi vermiyormu GSTV Maçı :mad:

sanki fb tv, bjk tv mac veriyorda. onlarin kanallarida sadece mac öncesi, mac anlatimi , mac sonu , a2 maci falan veriyorlar.

bu gstvdeki arif bugün ne içmiş adamın freni patladı :D

Geçen facia gibi bir sezonun ardından çok büyük bit Td ile ve ekonomik anlamda güçlü bir başkan ile yeniden yapılanmaya gittiler. Bu sezon oldukça iyi bir kadro kurdular ve almayı düşündükleri isimler olduğunu hep beraber duyuyoruz. Bu takımın CL de olması gereken bir kadrosu ve marka değeri vardır bunuda İnter maçında göstermişlerdir. Seyircileri gördünüz son maçta ( gülüşmeler ve burada ne dediklerini anlamadım )

Kim dedi bunu

Geri
Üst Alt