Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Liverpool | 28 Temmuz | Devre Arası | Euro Fut

Ne Ayhan ne Yekta futbolcu degiller. Culio girmeli oyuna.

Bu arada bu stadda futbol oynamayi birak, patates bile ekilmez.

Yaziklar olsun bes para etmez stadi kakaladilar bize.

Ah Ali Sami Yen...

stadı patates tarlası yaptın,futbolcuları bahçıvan yaptın. o zaman sen de galatasaray taraftarı değil angutsun.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Liverpool | 28 Temmuz | Devre Arası | Euro Fut

Melo ciddi değildir.Fatih hoca dinlendirir şimdi onu.

Bi de Liverpool'un kadro kalitesi ne alemde? 3. kadroyla çıktık diyor justintvde ki dallamalar :D

adı üstünde dallamalar

onlar manu yu 3-0 yenerken manu a2 takımıyla çıktı lan

Begler sagdan cok iyi geliyoruz ama sol zayif kaliyor.....bindirme yapan sol bekimiz olsa oradan da geliriz Arda yalniz kaliyor

Bunun disinda stoper allahlik....Servet'in attigi butun toplar rakibe, Gokhan Zan'in ayagi daha duzgun ama dengesiz mudahaleler yapiyor

Ayagina hakim saglam 1 stoper sart

Ertem resmen kafamı şişirdi:sopa:, Her sözünde ne bjk'den bahsediyor.Liverpool forumlarında bjk falan konuşulmuyordu. Mesajmı veriyorsun:sopa:

Eboue + Arshavin gelse tamamdır

İnsallah ciddi bi şeyi yoktur ya :(.Futbol için yapılmış stadta konser verirsen olacağı budur

insallah az sonra ''Melo soku!!!'' diye haberler cikmaz :(

onlar mı çok kötü, biz mi çok iyiyiz anlamadım, ama yine de biz iyiyiz diye düşünmek istiyorum, gerçi onlar da suarez, gerard filan yokken oynuyoruz, yine de ben fizik durumumuzu çok beğendim.

urfalı defans değil mi bea :D hep ilerde

melo nun şuana kadar dikkat cekici etkileri uzun pasları çok isabetli pozisyon bilgisi iyi şuan için iyi kademe yapıyor tek pas oynarsa iyi biraz yürüyüp pas verebilir ama üzerinde baskı varken fazla top sürdürülmemeli tek eksigi o gibi duruyor

ujfalusiden özür diliyorum 33 yaşında adam alınır mı demiştim ama beni yanılttı ujfanın önünde egilirim sadece 2 maçtı sag bekte yardırıyor

sabri yine safi gayret:D adam paso basıyor

arda biraz etkisiz

defans hattı iyi gözüküyor bunda liverpool un etkisizligide var tabi

selcuk bu takımın gelecekten 4 5 senesine damga vurucak

baros kendine gelmiş gibi gözüküyor ilk golü çok şıktı 2. golde iyi kokladı pozisyonu

umarım melo nun bişeyi yoktır

Değerlendirmemi yapayım hemen.

Öncelikle Sabri'ye bir şey demiyorum ama biz 6-7 senedir sağ beksiz oynuyormuşuz resmen. Urfalı'nın ofsaytta kaldığı bir pozisyon var, adam topu rakip korner direğinde kontrol ediyor. İnanılmaz Urfalı bekte.

Gökhan - Servet ile olmaz bu iş. Kademe hatalarının yanında yavaş kalıyorlar rakiplerine oranla. Semih veya Ceyhun'u oraya monte edebilir Fatih Hoca.

Hakan diğer maçlara oranla daha iyi gibi, ikinci yarı da bakmak lazım.

Selçuk - Melo ikilisi gerçekten çok iyi ikili olmuşlar. Özellikle Melo'yu çok beğendim, mücadelesinin yanında ip gibi pas atıyor, helal olsun. Böyle oynarsa aldığı parayı da anasının ak sütü kadar hak eder.

Kazım iyidi, Arda süperdi. Baros'u size bırakıyorum :)

Emre, Semih, Culio ve Ceyhun girmeli şimdi. Baros'un hattrick'ini beklemeliyiz alkışlatmak için :)

Oha Melo 6 ay yokmu o nerden çıktı ya :S

Ne Ayhan ne Yekta futbolcu degiller. Culio girmeli oyuna.

Bu arada bu stadda futbol oynamayi birak, patates bile ekilmez.

Yaziklar olsun bes para etmez stadi kakaladilar bize.

Ah Ali Sami Yen...

e snn gibi taraftara yazdıkların çok bile

Baros'a güveinip, stoper transferi yapmalıyız.Forvet sevdasını bırakalım.

Geri
Üst Alt