Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Umutlandım :)

[video=youtube;qeKmiaakzRk]https://www.youtube.com/watch?v=qeKmiaakzRk[/video]

Ovvv yesss :tiphat:

Budur.. Daha da farkli kazanabilirdik.. Liverpool'lular çok sert oynadi yalniz, hiç yakis tiramadim..

ujfalusi efsane hem defansta hem ofansta

Elmander dağılın lan demiş ya.

Bu macı cok ciddiye almayın.Kanat oyuncusuna halen ihtiyacımız var.Bide sol bek halen zayıf.Bide takım tam olarak hazır degil hazır olunca kim tutar bizi ?

Ah ah avrupada olacaktık bu sene. Bir orta saha alalım kimse tutamaz bu takımı.

Eskiden savunmamız iyidi takım savunmamız yokdu,şimdi takım savunmamızla savunma açığını kapıyoruz.

Tamam takıma yeni oyuncular geldi, kaliteli topcu hepside, fakat diğer senelere oranla takımın fizik kondisyonu cok yüksek, bizim en büyük sıkıntımızdı fizik gücü 60 dan sonra sahada takım yoktu.

Tebrik ederim fatih hocam hazırlık macıda olsa takım 90dak pres yapıp topa basıyor.Takım diri 1-2 takviye ile istenilen düzeye gelir.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | İkinci Yarı | Euro Fut

Maçtan çıkarılması gerekenler

-Eboue gereksiz olur eğer bek için dusunuluyorsa Ujfalusi'den formayı alamaz bek'de Sabri'de muhtesem bir alternatif olur

-Göbeğe iyi bir adam alınmalı

-Forvete Arshavin'den baskası yalan

-Sol beke transfer lazım

eboue gelsin hacı fazla mal göz çıkarmaz adam 10 bölgede oynayabiliyor tab bir joker bakarsın ön libero yaparız melonun biraz önüne selçuk'u forvet arkasına alırız yada koyarız sola bi bakmışsın adam çatır çatır oynuyor

Gerçek GALATASARAY budur! Bu kadar kolay toparlanacağımızı düşünmüyordum açıkçası.Daha ligin başlamasına çok var lige kadar bu takım inanılmaz bir hal alır.Yalnız Inter ve Liverpool bu iki devden de gol yemedik savunmamız kötü diyenlere gelsin.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Liverpool | 28 Temmuz | İkinci Yarı | Euro Fut

fatih terim mi oynuyor?

bu futbolcular takimdan kovulmamak icin boyle oynuyor, 10.ayda gorusuruz, ayni tas ayni hamam'da.

Reis ujfalusi - melo - arda - selçuk - elmander - sabri - baros. bunların gönderilme durumları yokki. Sen fenerbahcelimisin? nasıl memnun olacaksın? takım dikine oynuyor. istediğini alıyor. nasıl oynayacağını biliyor. daha nasıl memnun etsinler seni? Bu takım bu Sezon çok can yakar. Tek üzüntüm; Keşke avrupada Olsaydık bu sene..

Elmander ne çaktın aslanım benim ..

Sonunda beklenen, özlenen Galatasaray geri dönüyor. Fatih Terim farkını da herkes anlamıştır umarım.

bu mac icin takımı yorumlamak gerekırse...ujfa sag kanadı muhtesem kullanıyor..eboue sag kanat ıcın alınıyorsa gereksız..bence gokhan zan yerıne yenı bı stoper alınmalı macın bana gore en cok sırıtan adamı oydu tum hava toplarını o fızıge ragmen kaptırdı..selcuk bızım bu senekı en ıyı transferımız gıbı gozukuyor..melo da yenı gelmıs olmasına ragmen takıma uyum saglamıs gıbı gozuktu..arda formsuz..kazım sag kanadı guzel kullandı ujfa ile..elmanderin golu mukemmeldi...bu mac icin gordugum stoper sol bek alınsa bızım takıma yeterlı..

Liverpool forumları kan ağlıyor :D

takımın daha tam oturmadığını ve yapılacak bi kac transfer daha olacağını göz önünde bulundurursak,fena değil tabi daha iyi de olabilirdi :lol: :weqweq:

Geri
Üst Alt