Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Liverpool | 28 Temmuz | Maç Sonucu

yönetim gayet iyi biliyordur terim'i harcamak demek, yönetimi fesh etmek değildir. o şahıs kimse kellesi alınır.

[video=youtube;H8_vHwaZVyQ]https://www.youtube.com/watch?v=H8_vHwaZVyQ[/video]

eboue gelirse ujfalişi stoperde oynar, ayrıca sağ açık ön libero sol bekdede oynar kesin eboue alınmalı

ya o degil de, bizimkiler sag bek almayi dusunuyorlar ama bu maci izledikten sonra fikrim degisti. Takimin en zayif halkasi sol bek. Ben bu baltayi cozemedim bir turlu. Yok yok koca sezon bunlarla (balta/caglar) yurumucek belli oldu. SAg tarafta yine ujfalusi/sabri felan var. Stoper ile sol bek eksik duruyor.

şu takımı şu harcanan parayla capello kursa elini ayağını öperlerdi

FT açıklamaları birazdan ntvsporda

fatih terime ayıp ediliyor.keşke hazırlık maçlarında kötü oynasaydık bu çeneler açılmasaydı

ayıptır ya

basın açıklması videosu az sora Ntv sporda olucakmış...

Yarın iş olmasına rağmen acayip mutluyum.Galatasaray'ım gene uçurdu beni yemin ederim.Özlemişim bu atmosferi.Arkadaşlar abartıyosun demeyin,bu futbolu 10 senedir görmüyorduk.

yönetim gayet iyi biliyordur terim'i harcamak demek, yönetimi fesh etmek değildir. o şahıs kimse kellesi alınır.

ünal aysal biraz geç devreye giriyor böyle olaylarda.bu sesleri bir an önce bastırması gerekiyor

Metro girişi :akansular:

Liverpool yedeklerin yedekleriyle sahaya cikti. Gs da kadroya bile giremeyen Insua ilk onbirde saha cikti:-). GS in ne oynadigini hic anlamdim. En azindan gecen seneye göre fark görmedim. Bu kadroyla bile bu sene acik fark sampiyon olacagiz insallah.

ANGUT COM. ARKADAŞ GELDE BUNLARA GÜLME:) FARK GÖREMEMİŞ. BİRDE ŞAMPİYON OLCAZ DİYOR. BEN ONDAN kesin eminim. bank asyada banko sampiyon fener olur:)

[video=youtube;eZT3jFOGALk]https://www.youtube.com/watch?v=eZT3jFOGALk[/video]

------------xxxx------------------

ujfalusi(?)---xxxx---xxxx----xxxx

---------------xxxx---------------

ujfalusi(?)-------xxxxx------xxxxx

-----------------------------------

----ujfalusi(?)---------xxxx-------

beyler Ujfalusi nerde oynur tam olarak o sanki sag kanat da her yerde oynuyor :)

f.terim yonetim kurulu 11 kişi normalde ama sankı 15 kişiymiş gibi hareket ediliyor dedi, ne konusuluyorsa basına sızıyor ve yanlış bilgi veriliyor dedi..bu olay hallolur ama hocayı bu şekılde kızdıran isimlerin kimler olduguda ortaya cıkar elbet..

Bu sızdırma işini yapan kimse Galatasaray'a zarar verdiğinin farkında değil mi?

Ya da kendi menfaatleri Galatasaray'dan daha önde mi geliyor?

Sen önce ekibindekilere güveneceksin, başka hesaplar peşinde koşmayacaksın.

Toplantıda düşünecelerini söyleyeceksin, gerekirse tartışacaksın ama alınan karara saygı duyacaksın, hele hele sağda solda konuşmayacaksın.

Kol kırılacak, yen içinde kalacak.

Ujfalusi'yi sağ bekte çok beğeniyoruz ya Eboue bizi mest eder.

oyle bir tartismada kimse kimsenin "kellesini" felan almaz. Oturulur konusulur adam gibi gerekli onlemler alinir. Galatasarayda isler boyle yurur.

Twente maçından sonra inanılmaz bir umutsuzluğa kapılmıştım, her şey güzel olacak. :)

Liverpool yedeklerin yedekleriyle sahaya cikti. Gs da kadroya bile giremeyen Insua ilk onbirde saha cikti:-). GS in ne oynadigini hic anlamdim. En azindan gecen seneye göre fark görmedim. Bu kadroyla bile bu sene acik fark sampiyon olacagiz insallah.

ANGUT COM. ARKADAŞ GELDE BUNLARA GÜLME:) FARK GÖREMEMİŞ. BİRDE ŞAMPİYON OLCAZ DİYOR. BEN ONDAN kesin eminim. bank asyada banko sampiyon fener olur:)

Bu nedir ya ?

Geri
Üst Alt