İlk yarı takımı beğendim. Beklerin her topu kaleciye döndüğü düzen yok artık. Daha hareketli ve öne oynamaya çalışan bir takım vardı. Ayrıca ön alanda bütün oyuncuların pres yapması filan gayet hoş. Bu işlerde sadecee Altay maçıyla olmaz elbette. Hiç değilse 2.yarı umut vaad eden bir takım ve oyun görüyorum.

Ah şu sosyal medyadaki beğendi-beğenmedi butonları... Doğru düzgün analiz edip eleştiri de yapamıyoruz. ''Galatasaray'ı beğenmedi'' ,''Galatasaray düşmanı'' olarak görülüyor bu tip yazılar. Yahu yazılanları doğru mu değil mi diye incelemek istesene. ''Övgü güzeldir'', ''eleştiri memnuniyetsizliktir, beğenmemezliktir.'' olarak görmek ne olduğunu doğru anlayamamaya yol açıyor.

GSTV spiker acaba Angola dan eski Nokia ile spikerliği yapiyor?

Ses sanki 97' den gelme gibi...

allahtan maçı izleyebiliyorum, buradaki yorumlara bakarsak barcelonayı hayal edip kafamda canlandırırdım maçı herhalde...

Beyni olan skorer ofansif orta saha
Stoper
Dinamik bir defansif orta saha

Bu 3'ü mutlaka alınmalı.

sahadaki takım temizinden 3 tane yer bence

Leminayı 6 oynatmak oyunucuya ihanet bence. Orta sahaya sağlam bir süpürücü lazım bize leminayı biraz daha ileri atıp seriyi ortada oyun kurdurmamız gerekir. Pis işleri yapacak ciğersiz bir adam lazım bize biraz psikopat tipte olmalı medel tarzı pır pır her yerde gezende olabilir melo tarzı topa odaklanıp geçirmeyecek hamleci de olabilir.
işte fernando, melo, medel, hutchinson tarzı bir oyuncunun eksikliği, Donk'a stoper oynatmayı bıraktıracak derecede ihtiyacımız olan defans stoper eksiğimiz kadar önemli bir husus

Belhanda girmiş..ulan sıfatını...

Neyse Jessinhoooo Timeeee!!!

Belhanda iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt