Ugur Karaca
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2010
- 4.712
- 2.693
- 1.563
Neden gitmedi hala mariano nagatomo nzonzi bu adamlar kesin gidecek dendi Babel gitti .Su belhanda ile emre mor da gitsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden gitmedi hala mariano nagatomo nzonzi bu adamlar kesin gidecek dendi Babel gitti .Su belhanda ile emre mor da gitsin artık
Yazın yurt dışı kampına da çok sayıda genç oyuncuyu götürmüştü hoca ki o kadroda aşağıda. Demek ki farklı bir durum var ortada.Hocanın, geleceğimizi düşünmediğinin kanıtı
Ya sen be emmeye ne gommeye geliyorsun .Bunaklari begenmiyordun genclere gecis yaptik onada muhalefet Senin isin bu bence baska aciklamasi yok 2. Lig topcusu bi oynasin bakalim belli mi olur belki sampiyon yapar Fransa milli takimi oyuncusu hic bisey yapamadi burda iste.Bi izle gor ona gore yorumunu yapHer maç gol yediren Ahmet
2.ligden yeni gelmiş daha tecrübesi olmayan sekidika,
Anadolu topçusu Taylan'la mi şampiyon olacağız)
2.lig topçusu oynasın ama acele etmemek lazımYa sen be emmeye ne gommeye geliyorsun .Bunaklari begenmiyordun genclere gecis yaptik onada muhalefet Senin isin bu bence baska aciklamasi yok 2. Lig topcusu bi oynasin bakalim belli mi olur belki sampiyon yapar Fransa milli takimi oyuncusu hic bisey yapamadi burda iste.Bi izle gor ona gore yorumunu yap
Ahmeti bilmem ama Taylandan biseyler olabilirki neden olmasin dogrusu durust oynasin 2. Yari ona gore karar veririzki oynadigi maclarda kotu gorunmedi daha zamani var ama2.lig topçusu oynasın ama acele etmemek lazım
Çocuğa yazık olacak herkes şampiyonluk bekliyor.
Ancak Ahmet ve Taylan'dan bu saatten sonra hiçbir şey olmaz.
Onlara güvenme
"Adem Büyük, Ahmet Çalık, Ali Yavuz Kol, Atalay Babacan, Batuhan Şen, Berk Balaban, Emre Taşdemir, Erencan Yardımcı, Gökay Güney, İsmail Çipe, James Ozornwafor, Jimmy Durmaz, Marcos Teixeira, Mariano Ferreira, Metehan Mertöz, Mirza Cihan, Mustafa Kapı, Selçuk İnan, Şener Özbayraklı, Yunus Akgün, Yuto Nagatomo."
Ayrıca şöyle de bir şey var ki kampa sezon başından beri tuttuğu Erencan'ın da götürülmeme sebebi bu durum diye düşünüyorum:
Onlarla ilgili bir şey bulamadım. Antalya öncesinde de antrenman fotoğraflarında görmüyordum hiç. U19 maçları da haftaya başlıyormuşnormal o zaman erencan ve mustafanin olmadigi. atalay ve yunusda mi milli takimdalar
UEFA.com sitesinde henüz birşey yok heis11belli oldu mu
Bunları sahada görmek istiyorum:
Taylan (90dak)
Sekidika (90dak)
Sarrachi ve Linnes (90dak)
Onyekuru (ilk 45')
Niye ?Onyekuru Antalyaya goturulmedi
Niye ?
Neyse..En azından Taylan,
Sek ve Sarrachi en azından oynasınlar o vakit...Henry yı zaten tanıyoruz