Sağ beke de birisi lazım linnesi severim ama oraya daha sağlam birisi lazim linnes bu takımda yedek olur.şener emre taşdemir zaten leş allah düşürmesin onların eline

Rotasyon oyuncularını altyapıyla halletsek mevcut durumdan daha sıkıntılı olmayız herhalde. Adam bir daha milli takıma seçilemeyecek bir hedefi kalmamış durumda ama 1 milyon maaşa oynuyor.

Kapattım...

Yuto, Mariano ve Belhanda Şeytan Üçlüsünü izlemem.

Sıkıcı bir maçtı doğrusu ve pek ışık veren bir durum da yok genel olarak.

belhanda atmis

Moderatör tarafında düzenlendi:
-nagatomo
-mariano
-sener
-selçuk
-emre t.

Bunlarla boşuna yol yemek gibi israflar yapmayalım. Bunların alacağı şansı ve parayı alt yapıdaki veletlere verelim.

Hesapladım
2.devre alacakları toplam para 3 milyon euro civarında 10 tane jesse oynatıyorsun o paraya. Teknik ekip aklını başına alsın bence 3 milyon büyük para

Falcao iyiydi fegholi iyiydi Saracci iyiydi jesse iyiydi emin çok iyiydi seri cok iyiydi oyle bi mac iste

Eger 10 no felan alinmicaksa
Seri Lemina
Jesse Fegh/Emre Onye
Falcao

yapilir. Ama simdilik zor bana göre. En gec yazin ilk 11 yapar ama
Evet bencede FEG artık en fazla 10 oynar. Merkez dışı (kanatlar) için kondisyon ve Pace yetmiyor.

Bakalım ofansif merkez de kim formayı kapacak.... FEG, Taylan , Yeni Transfer...

2. yarının ilk 11'ini bu maça göre oluşturacaksak şöyle bir şey olur bence.

-----------------Muslera------------------
Linnes------Emin-----Marcao-------Marcelo
-----------Lemina-----Seri----------------
Jesse------------Akbaba-------------Onyekuru
------------------Falcao-------------------

Tabi buradaki oyunculardan Onyekuru ve Muslera bugün oynamadı ancak 11'deki yerleri garanti ikisinin de.

Emin son dk da yine top kesti..onunden yesinler aslanım fenerlen bjk

Geri
Üst Alt