Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.103
- 17.812
- 2.228
şu 4 isim 0 katkı 30 milyon euroJelert,frank,guesta,ahmet gibi adamlara o paraları vermek öyle böyle fiyasko değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu 4 isim 0 katkı 30 milyon euroJelert,frank,guesta,ahmet gibi adamlara o paraları vermek öyle böyle fiyasko değil.
Bizi gören her siyahi kanat oyuncusu coşuyor. Enteresan bir durumluvumbo sağlam bi herife benzior
Al birini vur öburuneKutucu transferi Cuesta transferinden bile daha beter.
böyle bir topçuya 4 5 verseler ben yönetim olsam utanırım bu parayı kabül etmeye 1 2 veren çıkmaz bunaKutucunun ilk dokunuş 20 üzerinden 5 falan hakkaten amatör oyuncu gibi görünüyor. Talibi varsa 4e 5e okutmak lazım
Hayır ovenler ne için ovduler merak ettim.Mevkisi nedir bu arkadaşın o bile belli değil ki?Olm Kutucu geldiğinde alayınız övüyordu şimdi topçu değil olmuş hadi yav.
Bizi gören her siyahi kanat oyuncusu coşuyor. Enteresan bir durum
bide diyorlar Osimhene o para verilirmi? İşte vermeyince böyle 5 çöpe 40 50 veriyoruzşu 4 isim 0 katkı 30 milyon euro
Cuesta'yi yeterince izlemediler diyelim; Kutucu'yu izleyip almak cok daha beter.Al birini vur öburune
10 numara o nedenle farz diyoruz ya.Butun pas trafiğini üzerine alabilecek.Bu isim Sara kesinlikle değil ama.Bu takıma net olarak dar alan becerisi olan ofansif orta saha lazım. Yunus-Sane dışında dar alanda iş yapacak oyuncumuz yok
2 aydır dilimde tüy bitti .Yine yabancı sagbeke gidelim ama şuan Sazdagi ile sagbekimiz olurdu enazindan ama maalesef böyle hoşlarına gidiyor galiba.Agzina sağlık hemfikiriz.valla ne yapıp ne edip gökhan sazdağını alıp 3 e 5 e bakmadan frankowski ahmet jelert ve cuestadan çıkmalıyız.Bu 4 topçudan 10 milyon gelse büyük başardır.Sağ bek şart olursa kaleci.