Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Cagliari | MS | 23 Temmuz | S Sport+

Samsun silası almış yanlış gördüm herhalde

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kutucu,cuesta,jelert,fran = 32 milyon euro
Bu para ile üst düzey yıldız 1 topçu alırdık

Şu sıcak yaz ayında sırf Galatasaray'ımın maçını izlemek için işlerimi hızlıca bitirip dünyanın en iyi birası b***'s alıp eve geldim. Keyfim yerinde. İyi ki varsın Galatasaray aka tek aşkım

Fransa gibi canavar bir ligde Frankowski senelerce nasıl oynamış vallahi anlamak zor, atlet oyuncuların olduğu bir lig en azından hızı kondisyonu vardır diye düşünmüştüm geldiğinde. Galiba orta 5 linin sağına koyup sen arada orta yap başka hiçbişeye karışma demişler orada, başka bir tutar yanını göremiyorum.

aferin çocuklar aferin oğlum

Kutucu ve Frankowski için son şanslar.

Bizim sol bekler forma savaşında destan yazıyorlar maşallah. Kazımcan, Köhn, Jakobs ve Eren forma için en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

Berkan bildiğimiz gibi.

valla ne yapıp ne edip gökhan sazdağını alıp 3 e 5 e bakmadan frankowski ahmet jelert ve cuestadan çıkmalıyız.Bu 4 topçudan 10 milyon gelse büyük başardır.Sağ bek şart olursa kaleci.

Sol beklerimize bak biri sol acik oynar 2 mac 2 gol atar biri sol acik oynar 1 macta 2 asist yapar🤣

Olum ahmetin önündeki adam topu havaya doğru dikti, sonra gelip ahmete omuz vurup topu bidaha aldı, böyle bişi yok ya, ne kadar yeteneksiz olursan ol insan utanır rakibe hamle şansı vermeye orda

valla ne yapıp ne edip gökhan sazdağını alıp 3 e 5 e bakmadan frankowski ahmet jelert ve cuestadan çıkmalıyız.Bu 4 topçudan 10 milyon gelse büyük başardır.Sağ bek şart olursa kaleci.
2 aydır dilimde tüy bitti .Yine yabancı sagbeke gidelim ama şuan Sazdagi ile sagbekimiz olurdu enazindan ama maalesef böyle hoşlarına gidiyor galiba.Agzina sağlık hemfikiriz.

Geri
Üst Alt