Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Cagliari | MS | 23 Temmuz | S Sport+

Takımın yarısının yedek olduğunu ve kondisyon yükleme dönemi olduğunu düşünürsek, fena değiliz ya bence.

Ahmed Kutucu bizde oynayabilecek kapasiteye sahip degil. Anadolu topcusu olur anca

arda herifi fevkalade ofseyta düşürdü

Once yonetime sonra bize ders olsun.

Kutucu - herkes cok istiyordu, ligde de iyi oynuyordu
Frankowski - bayram ediyordu herkes, bence oyuncu kaynakli bir problem bizlik bir olay yok
Jelert - Inanilmaz transfer baskisi ve listedeki ust isimlerin olmayisi yuzunden panikle transfer edildi. Elden cikarilir
Cuesta - 3lu sevdasi yuzunden alindi, tamamen yonetim ve Okan Buruk'a yazar

Totalde verdigimiz paraya 1 adam alsak onun da performans verip vermeyecegi belli degil. Geriye bakip keske demek anlamsiz o yuzden ama ders cikarmamiz lazim bizim kalibremizde olmayan adamlari almaktansa hic almayalim daha iyi
Bence bize bunu net gösterdi. 4 tane meybuz alma 1 tane magnum al. Sayı olarak fazla transfer yapıyoruz. 10 tane değil 5 tane alalım ama üst düzey topçu olsun

Bitirciliği iyi ve iyi şutör, zaten bu sayede 10 küsür gol attı.

Topla gidemez, oyun görüşü yok ve çabuk bir adam da değil ama öyle olduğu iddia ediliyordu.
Bizde de saçma sapan bir rolde oynuyor,iyi yonlerini kullanamayacagi hem de bence büyük takımı da kaldıramıyor.Kale ağzından bile vurmaktan çekiniyor topa.Sut da atmadiktan sonra bir numarası kalmıyor

bu herif en az benim yaşımda

Arda Ünyay A.kerim yerine ilk 11 e yazılırsa aynı Ozan Kabak'ta olduğu gibi en az 12 milyon kazanırız. Sadece şans ver hocam

Bu çocuğu çok sevdim ben .Özgüven mükemmel.İlk hamleler çok iyi.

Geri
Üst Alt