Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.686
- 1.500
- 1.538
Kazanmaya devam. Başka da yorum yapmaya gerek yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf'tan kim hala ne bekliyor gerçekten anlamak güç. Geldiği günden beri kafası bambaşka bir yerde, yetenekli falan da değil asla.Yusuf gibi oyuncular asla seviyemizde değil. İnanılmaz vasat
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abim senin futbol bilgine ve yorumlarına çok saygı duyarım bence hatta bu forumda nadirsin yani bunu diyeceğim kişilerden, ben barıştan biraz somut maçlarda bunları bekliyorum örnek vereyim alkmar ile maç yapıyoruz her pozisyonda yerde kalmadığında topu ayağına dolandırmadan bir şeyler yapmaya başladığında sonuna kadar destekleyeceğim. Yani avrupa maçlarının konuları duruyor kalk hadi yerden barış, şu topa artık vur barış mesajları kaynıyor hala. Yarın öbürgün örnek veriyorum sporting veya psv'nin olduğu bir gruba düştük diyelim o maçlardan birinde şu futbolunu oynasın istatistik yapsın azcık yüzümüzü güldürsün valla hayranı olurum. Bence eleştirenlerde haksız yere eleştirmiyor ben dahil çünkü şu karne normal bir karne değil.Yani evet öyle ya da böyle 3 tane yağladık
Barış da bok atıp duranlara girsin
Neymiş Avrupa seviyesi değilmiş, alın seviye
Çare belli. BAY topla fazla muhattap olmadan son vuran olmalı veya topu en fazla 2 defa dürtmeli. Ilkay gelirse BAY'i ve Osi'yi iyi oynatırAbim senin futbol bilgine ve yorumlarına çok saygı duyarım bence hatta bu forumda nadirsin yani bunu diyeceğim kişilerden, ben barıştan biraz somut maçlarda bunları bekliyorum örnek vereyim alkmar ile maç yapıyoruz her pozisyonda yerde kalmadığında topu ayağına dolandırmadan bir şeyler yapmaya başladığında sonuna kadar destekleyeceğim. Yani avrupa maçlarının konuları duruyor kalk hadi yerden barış, şu topa artık vur barış mesajları kaynıyor hala. Yarın öbürgün örnek veriyorum sporting veya psv'nin olduğu bir gruba düştük diyelim o maçlardan birinde şu futbolunu oynasın istatistik yapsın azcık yüzümüzü güldürsün valla hayranı olurum. Bence eleştirenlerde haksız yere eleştirmiyor ben dahil çünkü şu karne normal bir karne değil. Ekli dosyayı görüntüle 296298l
Strasbourg fena degilmis yalniz. Ilk 7'de bitirmis Fransiz ligini. Ben cop bir takim saniyordum. Lens ve Rennes'in onunde bitirmis ligi.Iyi kötu rakipler de olsa 4de 4 yaptik ve bunu forvetsiz yaptik
Ya sanenin 10 dakikasi inanilmaz seyler getiriyor akla.Torreira ve Lemina'nın 90 dk beraber oynamadığı her maç ayrı bir değerlendirme gerektiriyor. İkisi beraber olduğu zaman takımın bambaşka bir seviyeye çıktığını gördük bu sene.
Osimhen'le İcardi ve Yunus var tabii bir de asıl. Yani şu takım oynayabileceğimiz oyunun %30'unu oynamıştır en fazla. Kadroya bak arkadaş.