Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Strasbourg | MS | 26 Temmuz | S Sport+

Kazanmaya devam. Başka da yorum yapmaya gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sane bizim yunusun 2 level üst pırpır hali gibi inanılmaz verkaç özelliği umarım ayak uydurabilir oyuncular ön taraftaki pas akışı baya hızlanacak belli oldu.

Yusuf gibi oyuncular asla seviyemizde değil. İnanılmaz vasat

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf'tan kim hala ne bekliyor gerçekten anlamak güç. Geldiği günden beri kafası bambaşka bir yerde, yetenekli falan da değil asla.

Iyi kötu rakipler de olsa 4de 4 yaptik ve bunu forvetsiz yaptik

Yani evet öyle ya da böyle 3 tane yağladık

Barış da bok atıp duranlara girsin

Neymiş Avrupa seviyesi değilmiş, alın seviye
Abim senin futbol bilgine ve yorumlarına çok saygı duyarım bence hatta bu forumda nadirsin yani bunu diyeceğim kişilerden, ben barıştan biraz somut maçlarda bunları bekliyorum örnek vereyim alkmar ile maç yapıyoruz her pozisyonda yerde kalmadığında topu ayağına dolandırmadan bir şeyler yapmaya başladığında sonuna kadar destekleyeceğim. Yani avrupa maçlarının konuları duruyor kalk hadi yerden barış, şu topa artık vur barış mesajları kaynıyor hala. Yarın öbürgün örnek veriyorum sporting veya psv'nin olduğu bir gruba düştük diyelim o maçlardan birinde şu futbolunu oynasın istatistik yapsın azcık yüzümüzü güldürsün valla hayranı olurum. Bence eleştirenlerde haksız yere eleştirmiyor ben dahil çünkü şu karne normal bir karne değil.
1753560718689.webp
l

Sana Oshimen orya gelecek bir orta saha ve Barış veya Yunus hücum hattı cidden çok kaliteli oluyo. Lig'de darmadağın etmeyeceği takım kalmaz. Cl de de yine bu hücum hattından gol yemeyecek takım yoktur diye düşünüyorum

Sane inanılmaz işler yapacak gibi duruyor

Çok büyük kalite

Lemina varken geriden oyun kurulum yağ gibi akıyordu çıkıp kaan girince geriden çıkma işi bitti beceremediler Toreyra çıkarınca çok risksiz oynuyor geride oyalıyor bizi kaan desen topa zor yetişiyor tekniği de yetmiyor.

Onun dışında verkaçlar filan gördük şaşırtıcı, özellikle dar alanlarla cesurca ezbere paslaşmalar bu konulara idmanlarda eğildiğimizi gösteriyor bir ara sadece city nin yapabileceği şekilde geriden baskıyı kırıp çıktık hayret ettim ilk yarıydı. Takımın ilk defa sezon başında bir oyunu var. Okan hoca çok konsantre gidiyor.

Duran topların yanında taçlarda da tehlike yaratmaya başladık çalışılmış şekilde taç pozisyonları üretiliyor jakobs da mancınık gibi atıyor hakkını verelim.

günün iyileri

Barış 2 kafa golü
sallai 1 gol 1 asist

Evet maç analizim:
Neleri doğru yaptık başta uzun topları iyi kullanıp adam kaçırmayı iyi yaptık. Sol tarafı aktif kullandık. Torrik sahanın her yerinde idi. Orta saha iyiydi. 70 dakika tempo iyiydi.
Eksiklerimiz Metehan çizgi defansı bozuyor geçen sene de oldu bu buna çözüm bulalım. Sara üzümlü kekim biraz şut çalış. Biliyorum atmak istiyorsun ama yeri gelince pas ver. Berkan yerine iyi bir orta saha lazım. Sane top class

Abim senin futbol bilgine ve yorumlarına çok saygı duyarım bence hatta bu forumda nadirsin yani bunu diyeceğim kişilerden, ben barıştan biraz somut maçlarda bunları bekliyorum örnek vereyim alkmar ile maç yapıyoruz her pozisyonda yerde kalmadığında topu ayağına dolandırmadan bir şeyler yapmaya başladığında sonuna kadar destekleyeceğim. Yani avrupa maçlarının konuları duruyor kalk hadi yerden barış, şu topa artık vur barış mesajları kaynıyor hala. Yarın öbürgün örnek veriyorum sporting veya psv'nin olduğu bir gruba düştük diyelim o maçlardan birinde şu futbolunu oynasın istatistik yapsın azcık yüzümüzü güldürsün valla hayranı olurum. Bence eleştirenlerde haksız yere eleştirmiyor ben dahil çünkü şu karne normal bir karne değil. Ekli dosyayı görüntüle 296298l
Çare belli. BAY topla fazla muhattap olmadan son vuran olmalı veya topu en fazla 2 defa dürtmeli. Ilkay gelirse BAY'i ve Osi'yi iyi oynatır

Torreira ve Lemina'nın 90 dk beraber oynamadığı her maç ayrı bir değerlendirme gerektiriyor. İkisi beraber olduğu zaman takımın bambaşka bir seviyeye çıktığını gördük bu sene.

Osimhen'le İcardi ve Yunus var tabii bir de asıl. Yani şu takım oynayabileceğimiz oyunun %30'unu oynamıştır en fazla. Kadroya bak arkadaş.

Torreira ve Lemina'nın 90 dk beraber oynamadığı her maç ayrı bir değerlendirme gerektiriyor. İkisi beraber olduğu zaman takımın bambaşka bir seviyeye çıktığını gördük bu sene.

Osimhen'le İcardi ve Yunus var tabii bir de asıl. Yani şu takım oynayabileceğimiz oyunun %30'unu oynamıştır en fazla. Kadroya bak arkadaş.
Ya sanenin 10 dakikasi inanilmaz seyler getiriyor akla.

Yunus merkezde daha az yorularak oynayabilir mi, icardi ve yunusun ayaklari kaliteli, sane ile beraber orda cok guzel pas oyunlari izletip osimhenin maximum verimli olmasinin onunu acarmi- butun bunlar olurken terste baris opsiyonu var daha bosal kalirsa bir anda oraya doner eder.

Cok umut vaadediyor gercekten.

Nasil dizecek okan hoca gorecegiz

Icardi - osi
Bay yunus sane

Su sacmasapan bi ofansif 5 li tabide her zaman bu oynamaz haliyle.

Ederson
Sallai - Sanchez - Arda - Jakobs
Torreira - Sara - Lemina
Sane - Osimhen - Icardi

Boyle oynayalim, ilerideki 3'lu kafalarina gore takilsin :D

Geri
Üst Alt