Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Vorwärts Steyr | MS | 21 Temmuz

Smartspor vermez tecrübelerime binaen konuşuyorum bu arada "binaeni" ilk defa cümle içinde kullandım dikkatinizi çekerim konuya dönersek gstv vericektir maçı

Hesap Makinesi

Smartspor vermez tecrübelerime binaen konuşuyorum bu arada "binaeni" ilk defa cümle içinde kullandım dikkatinizi çekerim konuya dönersek gstv vericektir maçı

Hesap Makinesi

Gs tv asla bir hazırlık maçı vermez tecrübelerime binaen konusuyorum bu arada "binaeni" ilk defa cümle içinde kullandım dikkatinizi çekerim konuya dönersek gs tv vermeyecektir maçı, kimse vermez. Gs tv tekrarını verir gece

Bruma nin bu macta oynama ihtimali cok cok düşük. Bruma ve Aydin ilk macta dinlendirilecektir muhtemelen.

arkadaşlar maçı veli yigit iphonenundan ustream ile yayınlacak saqin

D-Smart veriyordu aslinda ama bir problem cikmis diyorlar.

Yayin yok.

Bazen Unibet bedava hazirlik maç veriyor, geçen Ahletic Bilbao Al Ahli maçini oradan baktim, ve Leverkusen Marsilya'yi da.

Belki Galatasarayin da verir

Dzmart vermeyecek herhalde gs tv zaten bir halta yaramıyor. İlk maç yalan oldu.

------------------Alperen Uysal-----------------------------------

Hamit--------Koray----Semih---Emre Tosun

-----------Birhan---------Umut Gündoğan------

Aydın------------Furkan Özçal------------Sinan Gümüş

----------------------Hüseyin Altuğ-----------------------------

Şu kadro'da kim ne oynuyor görmeliyiz bir..

İkinci yarı Yekta'sıydı , Olcan'ıydı Brumasıydı Burağıydı alırsın

Aydın'ı riske etmem derse oraya Oğuzhan konur veya Furkan oraya çekilip Çolak ortaya

bu takıma karşı altuğ emrecan emre tosun birhan alperen çipe berk yıldız berk ismail oynasın da elenecekler yavaştan belli olsun

Çeptalk

GSTV 3G'den çöplük yayın ile maçın ilk 15 dakikasını verdikten sonra Tuna yollarda programı ile yayın akışına devam eder.

Stat yetersizmiş yayın için öyle diyorlar.

Olmayacak gibi.

Yalan oldu mac. Ama bence zaten pek ciddi bir mac degildi. Carsamba'yi bekleyelim.

Geri
Üst Alt