Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Vorwärts Steyr | MS | 21 Temmuz

Tebrikler Galatasaray'ım :)

ibrahim coşkun vardı

ona yazık oldu Galatasaray teklif yaparsa diye beklemedeymiş

yoksa başka klüpler almak istiyormuş.

Ibrahim_Co%C5%9Fkun'14.JPG

edip akbayram: 2016'ya kadar sözleşmesi var.

neden bu elemanı almamışlar la kamp kadrosuna

Berk hariç gençleri beğendim. Özellikle Birhan,Emre Can ve Emre Tosun'u. Oğuzhan Kayar'ı daha fazla izlemek isterdim. Furkan 2. yarı iyiydi.

Umut Gündoğan da ısrar edilmesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk. Alternatif olarak Emre Çolak olacağına Umut olmalı en azından. Hamit de toparlarsa orta saha rotasyonu gerçekten çok kuvvetli olacak.

muslera tarık semih koray telles umut birhan oğuzhan bruma sinan berk ismail. Tarık çamdal alınsa şu kadro 5 sene sonra uçar 2-3 transferle sağlam geleceğimiz var

emre can'nın fiziği de oturmuş... geçen sene çok tıfıldı... bence de hiç stoper aramasınlar... hem koray hem emrecan'da iyi stoper özellikleri var...

Koray Günter oynadikca, tecrübe kazandikca, daha da önemli bir futbolcu konumuna gelecektir bizim icin.

Yasina göre güven veren bir performansi var. Tek korkum, bizde düzenli oynayip yeniden Dortmund´a gitmesi olur.

Berk Ünsal´in da dikkat cekici bazi özellikleri var, ama onun da Bruma gibi bitiriciligi eksik. Yoksa formayi zorlar yani.

Beyler sanırım görüntünün rezalet olmasından dolayı fizikler gelişmiş gibi gözüküyordu. Hepsi insan azmanına dönüşmedi ya bunların bir kaç ayda :D

Emre Can bu senenin Semih Kaya'sı olabilir. Ani bir kararla ilk 11'e alınıp formayı bırakmayabilir.

Hazırlık maçının 5. dakikasında futbolcuya hakaret eden ve takımdan gönderilmesini isteyen taraftara transfer fazla bile.. Şimdi anlıyorum ki bizim sorunumuz daha başka yerlerde..

Emrecan, Semih, Koray Günter i optimizasyonu lig de götürür, şu Birhan çok hoşuma gitti, 2.yarının bir bölümünü izleyemedim, ama izlediğim bölümlerde Birhan çok hareketli idi.

yalnız en çok umut veren birhan bence daha 97liymiş müthiş bir oyuncu olabilir en çok onu beğendim

Geri
Üst Alt