Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Vorwärts Steyr | MS | 21 Temmuz

ben size dedim gstv vericek diye d-zımbırtı asla böyle dandik rakiplerle oynanan maçları vermez...

3G ne ya hiç yayınlama daha iyi.Şu maçlar da bile düzgün naklen yayın yapamıyorken bu kanal ne işe yarar

Fena uykum var ama 3g yayinla bile olsa maci izlemek icin can cekisiyorum su an. Bari adam gibi bir yayin olsa pek sanmam ama

Gesendet von meinem LG G3

BtFAEbUIYAApBG3.jpg:large

Futbolcu görünümlü oyunculara para saçacağına GSTV'ye bir tane canlı yayın aracı tahsis etsin. şbtv canlı yayında antrenmanları gösteriyor kaliteli bir şekilde.

Yıl 2014 hala 7 numaramiz aydın bazen diyorum keşke o Konyada attığı son dakika golü keşke auta gitseydi diyorum 8 yıldır patlama bekliyoruz adamdan

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün Galatasarayımızın maçı var desem kaç kişi beğenir <3

Bir 2.dalga olacak.O zaman şutlarlar belki Aydın'ı.

Aydin´da büyük yetenek var, onu antrenman yada hazirlik maci performansindan dolayi gönderecek bir Teknik Adam zaten futboldan anlamiyordur, onu yapmak icin Aydin ile ilgili daha derin bilgiler gerekli. Hele hele böyle fizigini gelistirip bir Aydin´Yilmaz´i kimse göndermez kolay kolay, cünkü antrenmanlarda inanilmaz isler yapiyor bu cocuk ve her teknik direktörün gözüne girmeyi basarmistir bu cocuk ...

Yani kis sezonundan önce gönderilmesi imkansiz... Bu Aydin´da resmi mac komplexi var, bunu asabilecegini ise ben hic sanmiyorum. Piskolojik sorunlar öyle basit bir sekilde asilamaz...

Aydin´i cözmesi icin en az 6 ay gerekli... Simdi yasi da 27´ye dayandigi icin yollayabilir o süreden sonra. Yada gelecek yaza kadar da sürebilir. Ama bu sezon kesinlik ile bizim ile olacak Aydin.

Emirates cup gibi bir seye katilcaz mi bu hazirlik doneminde ?

* LG G2 Tapatalk *

Yuh lan, 3G ile mac verecek kadar kalitesiz bir TV dir GSTV. Takimin hazirlik maclarini bile dogrü dürüst veremiyorsa ne duruyor bu televizyon kanali bosu bosuna. Kapatsinlar gitsin.

Emirates cup gibi bir seye katilcaz mi bu hazirlik doneminde ?

* LG G2 Tapatalk *

Maalesef şu an bir teklif yok . Büyük turnuvalarda da kontenjan doldu . Belki Audi Cup falan olabilir mi bilmiyorum . Bu sene hazırlık maçı olarak sınıfta kaldık . Fenerbahçe bile Roma , Liverpool , Chelsea , Sevilla vs falan oynayacak .

Geri
Üst Alt