Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Vorwärts Steyr | MS | 21 Temmuz

hamit den sag bek olmaz adam okadar agir ki inanilmaz, bu saaten sonra nerde oynar ona karar veremiyorum bile , belki yedek kaleci olur

Amrabat anca boş alanda yanıltır bizi anca ,bu maç bazında degil daha malagadaykende böyleydi

Umut müthiş topuk pasıylan herkese qapaqları taktı.

nasil oynuyoruzzz

Mac cok skci, oyundan cok bir sey anlasilmiyor. 1-2 hafta sonra ciddi bir rakiple macimiz var mi?

Galiba iyi bir nesil yetistirecegiz. ama Hamit gibiler maas dengesini bozuyor. Sen hamite 3 verirsen, asil oynayan adamlar fazlasini ister.

ya uğur altı üstü vorwarts maçı bi sakin ol.rotasyonda işimize yarasın onada razıyım ben.kaldı ki efsane yaptın

Hocam yanlış anladın,bu maç özelinde bir şey söylemedim genel sahip olduğum izlenim yönünde öyle bir post atmış bulundum benimki hissiyat yani olmayadabilir.

20 dakikada kimin iyi olduğunu, kimin kötü olduğunu amatör takım karşısında nasıl anlayabiliyorsunuz?

Futbolcularımızı eleştirirken hakarete varan ifadeler kullanmanız ceza almanıza neden olabilir.

Koskoca Galatasaray Kulubunde , Orta Sahada Çimleri yiyecek derecede hırslı Melodan Başka 1 tane oyuncu yok .

Yedeklerindede asındada . Bu konuda zayıfız . Yumuşak kalıyoruz

Geri
Üst Alt