Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Vorwärts Steyr | MS | 21 Temmuz

Topa sahip olan uzun toplarla pozisyona giren bir görüntü verdi. İlk yarı en iyisi Amrabat

aydın yılmazı merak ediyorum. instagramda verdiği kaslı pozlar fln fıs mı değil mi anlarız

sinan diyince aklıma hep sinan akçıl geliyor

devre arası kopalım tabi tabi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AcDn9hAKMso[/media]

Furkan çok iyi Selçuk kötü oldugunda o oynar. Onun haricinde koray iyi olacak gibi,takımın en kötüsü hamit. Sinan gümüs sahada yok top değmedi, bruma girsin de topcu izleyelim

Koray ve Sinan çok temiz oynuyorlar gerisini atın çöpe gitsin Telles hariç onu biliyoruz zaten.Özellikle Eray olum seni kim sardı başımıza bilmiyorum ama gram haketmiyorsun o kaleyi korumayı.Kaleci dediğin hızlı ve çevik olmalı hızlı kararlar vermeli ama aslanım sen autu yarım saatte kullanıyosun bu bile senin olmayacağın anlamına gelir hatta ve hatta Anadolu takımlarında seni 3.kaleci olarak bile almazlar aha bu kadar kesin ve net konuşuyorum.

Edit: Zaten Bruma,Sinan,Oğuzhan,Berk,koray gibi genç isimleri izlemek istediğimiz maç diğerlerini çok iyi biliyoruz Prandelli de tanısın.

Eray @

Hamit @

Koray @@

Balta @@

Telles @

Yekta @@@

Furkan @

Gündogan @

Amrabat @

Sinan @

Umut @

Sezonu ilk maci diye fazla takinti yapmiyorum, ama resmen amatör gibi oynuyoruz. Tek Yekta seviyeyi yükseltiyor, Koray ve Balta hatasiz oynuyor, gerisi fos simdilik...

BtFmGuOIAAA9Y8U.jpg:large

ilk devre izlenimlerim:

oyun ve taktik:

4-3-3 oynuyoruz. taktigi begendim. defans ortasaha ilerisi birbirine cok yakin oynuyor. bu cok guzel. aralarda fazla bosluk birakmiyoruz. paslar genelde yerden. uzun top cok az kullaniyoruz. bu da cok iyi. aralara iyi paslar birakiyoruz orta sahadan.

oyuncular:

eray: cok kotu. maalesef degil bizde birinci ligdeki hicbir takimda oynayamaz. cocukta yetenegi bir tarafa biraktim genel kalecilik bilgisi yok. ne durdugu yeri biliyor. ne dogru durust topa cikabiliyor. bir an once gonderilmesi lazim satilik veya kiralik olarak.

hamit: kotuydu. agirdi ve cok top kaybetti.

koray: iyiydi. defansdan toplari iyi cikardi. gercekten cok potansiyelli. oynamasi lazim.

sinan gumus: ligde cok rahat oynar. bu milyon eurolar istenen yasin ve jimmy durmaz kadar oynar. hatta daha iyi bile olabilir.

amrabat: yine ayni. kicini dayiyor. gucuyle is yapmaya calisiyor. maalesef futbol iq'su cok dusuk. pas vericegi yerde calim atiyor. sut atmasi gereken yerde pas veriyor. nerde ne yapmasi gerektigini bilmiyor.

umut: o da ayni umut. deli danalar gibi kosuyor. ama oyuna katki minumum seviyede.

diger oyuncular ne cok iyidi nede cok kotuydu.

şu şarkıya baılıyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5dbEhBKGOtY[/media]

Geri
Üst Alt