Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-1 Vorwärts Steyr | MS | 21 Temmuz

Furkan ı diri gödüm sanki, Sinan da fena değil gibi ama tüm futbolcuların bayağı bir eksiği var, hem fizik hem mental anlamda, çok maç yapmaları lazım daha.

ilk yarıyı seyrettik şu maç ölçü olmaz diyenler amatör takıma bile birşey yapamayan topçunun galatasarayda işi yok. özellikle orta sahamız çok tırt. umutg, furkan ve yekta dan kötülerin iyisi yinede yekta. umut ve furkan yedek formayı bile alamazlar. sinanı ilk 45 dakikada bir kez gördüm çok öven vardı merakla izledim ama göremedim ayağına bir kez top değdi heralde. telles te ileriye gidiş yok hatta sanki biraz da ağrılaşmış gibi. antrenmanlarda da performansı kötü deniyordu umarım toparlar. umutb aynı yedekte dursun iş yapar. takımın en iyisi amrabattı sanki ilk yarıda. bir ara orta sahaya geçip oyun falanda kurdu. bu sene faydalı olacak gibi. diğerleri aynı işte ayrıca herkese katılıyorum sağ bek şartoğlu şart. hamit sabrinin değişik versiyonu gibi :)

BtFmGuOIAAA9Y8U.jpg:large

amrabat sumo gibi çömelmiş

İlk hazırlık maçına göre Koray Günter ve Umut Gündoğan hazır göründüler.Furkan Telles Yekta sıradan oynadılar.Sinan Gümüş güçsüz görüntü verdi.Umut Hamit Amrabat iyi değillerdi.Hakan Balta iyi oynasada benim için her zaman kötü Eray ı saymıyorum.

Hakan Balta,Yekta ve Umut Bulut iyiydi, en kötü Amrabattı.Yenilerden de Umut Gündoğan ve Koray fena değil gerisi vasat oynadı.

Bu kadrodan sadece Telles ve ligde Chedjou'nun yerine Koray/Hakan ikilisinden biri oynayacak.

Telles'in önünde kanat oyuncusu olacak bu sezon. Umarim savunma yönünü kuvvetlendirir..

Hakan hep siradan ortalama performans gösteren bir adam.

Koray'i Semih'le birlikte ciddi bir macta izlemek lazim.

umut gündoğan kaliteli oyuncu da defansı neredeyse yok

defansını geliştiremezse joker olarak kalır

bir futbol uleması olarak benden size tüyo olsun bunlar

180 dakika koşan adam girsin oyuna, cok merak ediyorum. Bu yıl genclerin yılı olacak gibi zaten,

Sahanın en iyisi Amrabat. CL de böyle fizik ve deparlar lazım. Baltacılar türemiş yine...

Geri
Üst Alt