Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Eskişehirspor | MS | 8 Ocak

Forvet almadılar diye utançlarından yayın yasağı getirdiler sanırım.

Siir gibi oynadik, ben ligin ikinci devresi icin ümitlendim bu futbol ile.

Bu maç için 25 bin euro alamayacağı aklına gelen S8 in ikinci yarıya çıkmak istemeyişi kameralara takıldı Fatih Terim 1 2 oyuncuyu ısınmaya yolladı şuan

Dakikalar 48'i gösteriyor.

Acaba gerçekten maç oynanıyor mu yoksa mangal falan mı yapıyorlar şu dakikalarda

Sueno'da pasta saati çünkü.

1546953595536.webp

Selcuk bicaki kapip o zaman pastaya dogru sprint atiyordur. Pastayi kesmek mac yapmakdan daha zevklidir onun icin

İllaki herkesin başına gelmiştir bu anlatacağım. Gece uyku tutmamıştır sabaha karşı bet sitesine girip adı sanı duyulmamış takımlara orana bakarak sıradaki gol vs oynarsın aslında öyle bir maç yoktur. bu maç belkide öyle bir maç.

cok fena özlemisiz takimi, iyi ki bu maci yapiyoruz derken

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 3-1

o ne pasti öyle yahu...

Gelmiş geçmiş en büyük futbolcu kazığı atan gavatşehire en az 8 gol atmayan ılıktır

Pasta geldi sahaya
Sahada pasta gerginliği kendisinden çilekli pasta istenen Albayrak hamsili pasta yaptırmış, bu duruma sinirlenen Terim ulan lazanya gel buraya diyerek Albayrakı kovalıyor, Albayrakı koşarak yakalayamayan Terim Selçuktan bir orta açmasını isteyerek akrep vuruşuynan Albayrakın kafasından vuruyor ve yere seriyor pastanın üstündeki hamsileri zorla yedirmeknen meşgul şuanda.

İllaki herkesin başına gelmiştir bu anlatacağım. Gece uyku tutmamıştır sabaha karşı bet sitesine girip adı sanı duyulmamış takımlara orana bakarak sıradaki gol vs oynarsın aslında öyle bir maç yoktur. bu maç belkide öyle bir maç.

Yanlis anlasilmak istemem ama ilk kez duyuyorum , muhtemelen herkesin basina gelmesini birak kimsenin basina gelmemistir

Cok para batirdin mi ustat ?

Geri
Üst Alt