Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.193
- 39.459
- 3.993
Acikcasi hocaya üzülüyorum mayıs ayında sampiyon olarak bıraksa, dursun denen heriften de kurtulabilirdik sayesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan Şaş, Ergün Penbe falan da gelsin oynasın aslında. Onlar da abilik yapar.Kaan kalsın takıma abilik yapıyor, Günay kalsın takıma abilik yapıyor, Apoya sol stoper yedeği alınmasın yoksa Apo küser.
Al sana Apo! Al sana Kaan!
Öyle deme ya ülkenin en iyi 11’i bizim 11 yaTorreira rezil durumda
Bu oynadığı sürece orta sahayı herkes yürüyerek geçer
Valla tor geçen senede komple rezildi ve bunu göremeyen bir hocamız varTorreira rezil durumda
Bu oynadığı sürece orta sahayı herkes yürüyerek geçer
Ona da müstahak yav. Kendi düşen ağlamaz.Acikcasi hocaya üzülüyorum mayıs ayında sampiyon olarak bıraksa, dursun denen heriften de kurtulabilirdik sayesinde
Herkezde bir birine bakip konusuyorlar, papagan gibiAy yeter anladık lesley çöp
Sanki torreira ve sara rakibe tasma takıp gezdiriyor
Yahu ne oynuyor reis yapmayın Allah aşkına..Saraya bak gitmek için mi böyle oynuyor scout filan mı geldi
Konunun okan ile tabi ki ilgisi var. Her şey transfer ile çözülmez. Takımın başında 5. Sezonu ama daha bir oyun ezberi oyun planı yok adamın.Konunun Okanlik olmadigi bir gercek. Yuklenilecek tek yer yonetim, Okan hatali bile olsa. 4 senenin sampiyonu hocaya ve takima oyuncu almazsan hatta azaltirsan tek suclu yonetim olur