Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Yönetim görevini yapmadığı müddetçe 4 sezon şampiyon olmuş hocaya birşey demem şahsen kimse kusura bakmasın. Taraftarın takımın tüm havası gitti çünkü

Topu kaptırdıktan sonra şu sahneyi tekrar tekrar görmekten bıktım artık. Bir takım bu kadar dengesiz olabilir mi arkadaş

1785699277087.webp

Pozitif tek şey ilk 70 dakikada yenilen üç golün de açık bireysel hatadan olması. İkinci gol akan oyunda yapılan ciddi bir hata ama 70'e kadar rakibin goller dışında isabetli şutu olmaması iyi. Orta saha zayıf gözüküyor.

Herkes zayıf görünsün diye formayı özel dikmişler gibi.

Kaan kalsın takıma abilik yapıyor, Günay kalsın takıma abilik yapıyor, Apoya sol stoper yedeği alınmasın yoksa Apo küser.

Al sana Apo! Al sana Kaan!
Hasan Şaş, Ergün Penbe falan da gelsin oynasın aslında. Onlar da abilik yapar.

Konunun Okanlik olmadigi bir gercek. Yuklenilecek tek yer yonetim, Okan hatali bile olsa. 4 senenin sampiyonu hocaya ve takima oyuncu almazsan hatta azaltirsan tek suclu yonetim olur
Konunun okan ile tabi ki ilgisi var. Her şey transfer ile çözülmez. Takımın başında 5. Sezonu ama daha bir oyun ezberi oyun planı yok adamın.

frankowski çöpün tekiydi üstünlük kuramadık demek ki biz oynatamıyoruz

Ba ba şut çeken adama götünü dönmüş pocikerim yine. Fantaziye bak herif feyk çekse boş kaleye sallayacak.

Geri
Üst Alt