Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Bu arada eleştrileri ciddiye almış bence Kaan,

şakasız iyi buldum kendisini.

eğer böyle kendine bakacaksa yedekte rotasyonda iş yapar

Neyse ki gelecek hücum oyuncuları takımlarında sezona hazırlananlar olacak da o bakıma rahatım.

bu takıma 6 transfer lazımdı 1 oyuncu aldı kdaha kötüye gitmişiz osimhen olmasa yeminle 10. olduğumuz sezonun kopyası olur.

4-5 tane net iyi transfer yapılmazsa bu sezon patlarız. Lesley i de büyük ihtimalle opsiyon devreye girmesin diye Ocak ta göndeririz. Rezil derecede plansızlık var Okan Buruk un işi zor

Barış gideceğine sane gitsin valla... takımda dinamizm yok... sanki heryer bomboş gibi... hazırlık maçı diye değilse işimiz var.

Kocaelispordaki keita bu lesleyden iyi he boştaymis heralde o kaçmış diyolar tr den 😂

Transfere harcamayıp tasarruf yaptığınız paranın en az 3-4 katını başarısızlık sebebiyle zarar edeceksiniz yönetim

Şu Uguçükü’yü oyuncuyu hiç bilmeyen insanlar bile sadece youtube videosu izleyerek çözmüştü gelmeden önce. Bir transfer yaptılar o da bizim oyunumuz için berbat bir profil. Allah sizi bildiği gibi yapsın rezil herifler.

Gitsin abi aldığı maaşın yarısına, hatta daha azına tamam diyecekse? Adam sanki hatırla, rica ile oynuyor gibi aynı muhabbet dönüyor sürekli. Avrupa'da şu an Osimhen'den daha yüksek maaş alan 3-4 futbolcu ancak var
Herşey para değil, adamın hedefleri var ve bu yaşta keşke bizim takımda olsa diyebilecek elit takımlar var. Birşey olsa da Osimhen ayrılmak istesin diye bekliyorlar.

Bizim bir forvete 20 milyon Euro maaş verip sirf Ligde gol kralı olsun diye oynatma lüksümüz yok. Bir hedef koyacaksın, Avrupa'da başarı, üç kulvarda ilerleyen bir takım olmayacaksa Osimhen niye var her şeyi bu adamdan mı bekleyeceğiz?

Bu adam sorun çıkarabilir eğer Yönetim böyle tembel ve lakayt davranmaya devam ederse.

Takım hazır değil ve isteksiz, kardeşim bas bunlara sabah akşam idmanı bu ne böyle 2 oyuncu dışında hepsi slowmotion takılıyor sahada, tek tek yazmaya gerek yok, bir kıvılcım lazım, ya başkan ya hoca değişmeli bir şeyler olmalı artık, hepsi gazı kaçmış kola gibi...

Bizim gördüğümüzü Osimhen de görüyorsa o zaman asıl tehlike, "Ben bu takımla oynamam, giderim. " der.

Bu takıma 6-8-10 gibi 3 tane adam alin
4-5 tane net iyi transfer yapılmazsa bu sezon patlarız. Lesley i de büyük ihtimalle opsiyon devreye girmesin diye Ocak ta göndeririz. Rezil derecede plansızlık var Okan Buruk un işi zor
Niye zor olsun başkana güveniyor adam

Geri
Üst Alt