- 4 Ağustos 2009
- 90.953
- 72.308
- 5.358
Mevcut durumdan okani siyirmamak gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle fakat beki fazla terketmiyordu bugun sanki 3lu oynuyoruz gibi hic defansa dönmedi surelli ileride ,adamlar hep sağdan geldiNormalde de oynayamıyor ki
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nhaga bence çok daha iyi lesleyden en azından o süre alsınleminanın yaptığı agresifliği kesiciliği yapacak topçu yok takımda şu adam benzer bir şey alın dedik gitmişler nghanın uzun boylusunu getirmişler.
Osimhen'in öyle Avrupa'da oynayan diğer futbolcular gibi büyük hedefleri yok. Bunu kendisi de belli zamanlarda dile getiriyor zaten. Adam olabildiğince para kazanıp doğduğum topraklara yardım etmek istiyorum diye geziyor. Bize gelmeden önce de Arabistan'ı kabul etmişti zaten. Burada da imaj hakkı şu bu derken 20m€ üstü bir para kazanıyor yılda. Hem Avrupa futbolunda kalıyor hem de neredeyse Arabistan maaşı kazanıyor. Dramatize etmeye gerek yok bu durumu.Herşey para değil, adamın hedefleri var ve bu yaşta keşke bizim takımda olsa diyebilecek elit takımlar var. Birşey olsa da Osimhen ayrılmak istesin diye bekliyorlar.
Bizim bir forvete 20 milyon Euro maaş verip sirf Ligde gol kralı olsun diye oynatma lüksümüz yok. Bir hedef koyacaksın, Avrupa'da başarı, üç kulvarda ilerleyen bir takım olmayacaksa Osimhen niye var her şeyi bu adamdan mı bekleyeceğiz?
Bu adam sorun çıkarabilir eğer Yönetim böyle tembel ve lakayt davranmaya devam ederse.
Bu arada katılıyorum torreiranın yanına kimi koyarsan koy kötü gözükür gerçekten kaç sezondur orta sahaya 8 numara arıyoruz torreiranın yanına hiç torreiranın yerine adam almayı akış edemedilerSu toreyra yerine niyagayi izleyelim bilader