Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Cok uzun yazmaya gerek yok,teknik direktöre transfer yaptırmayacaksin ,bu işi prof bir sportif direktör yapacak

Barış girer sara 8e geçer, bide öyle deneriz ama takım hiç hazır görüntü vermiyor, Barış kalırsa 4 giderse 5-6 adama ihtiyacımız var

Su toreyra yerine niyagayi izleyelim bilader

Bütün kanallarda Kemal Sunal filmi var bugün

Ilk onbir icin 3-4 transfer sart, ama bizim yönetim saniyorki bir iki yedek oyuncu alsak yeterli olur.

Herşey para değil, adamın hedefleri var ve bu yaşta keşke bizim takımda olsa diyebilecek elit takımlar var. Birşey olsa da Osimhen ayrılmak istesin diye bekliyorlar.

Bizim bir forvete 20 milyon Euro maaş verip sirf Ligde gol kralı olsun diye oynatma lüksümüz yok. Bir hedef koyacaksın, Avrupa'da başarı, üç kulvarda ilerleyen bir takım olmayacaksa Osimhen niye var her şeyi bu adamdan mı bekleyeceğiz?

Bu adam sorun çıkarabilir eğer Yönetim böyle tembel ve lakayt davranmaya devam ederse.
Osimhen'in öyle Avrupa'da oynayan diğer futbolcular gibi büyük hedefleri yok. Bunu kendisi de belli zamanlarda dile getiriyor zaten. Adam olabildiğince para kazanıp doğduğum topraklara yardım etmek istiyorum diye geziyor. Bize gelmeden önce de Arabistan'ı kabul etmişti zaten. Burada da imaj hakkı şu bu derken 20m€ üstü bir para kazanıyor yılda. Hem Avrupa futbolunda kalıyor hem de neredeyse Arabistan maaşı kazanıyor. Dramatize etmeye gerek yok bu durumu.

Bunun dışında diğer söylediklerine katılıyorum. Forvetine böyle bir adamı alıyorsan seni hedefe götürecek oyuncularla etrafını donatman gerekiyor. Ama uzun süredir sürekli ağızda Osimhen bırakıp gider, bıraksın gitsin gibi bir laf var. Bu da hoş olmuyor Alper adminim. Adamı sanki rica minnetle buraya getirmişiz de yalvar yakar oynattırıyoruz sanki. Osimhen'i besleyemiyor olmamız, o bonservisi harcamışken hakkını verecek diğer transferleri yapamamış olmamız tabii ki rezillik.

Topu Eren’e veriyoruz dan dun orta açıyor veya top bir şekilde kaleciye kadar dönüyor. Hadi hücum yok savunma yapalım desen 2 topla hemen geliyorlar.

Önemli bir rakiple kendi sahanda hazırlık maçı oynuyorsun, kimse yoksa bile sahada Osimhen var Sane var ve stat bomboş. Biraz aklı olan bir insan evladı, buradan kendine en az 10 adet mesaj çıkarır, biz hakikaten ne yapıyoruz diye kendine sorar. Aklı olan ve insan olan ama.... Göründüğü üzere önemli kriterler var.

4. Hazırlık maçı, Lig başlamasın daha iyi izlerken gözlerim kanayacak, emeği geçenlerin...

Su toreyra yerine niyagayi izleyelim bilader
Bu arada katılıyorum torreiranın yanına kimi koyarsan koy kötü gözükür gerçekten kaç sezondur orta sahaya 8 numara arıyoruz torreiranın yanına hiç torreiranın yerine adam almayı akış edemediler

Geri
Üst Alt