Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Lesley burda daha diri duruyor umarım kondisyon yüklemesi var diye böyledir çok hantal duruyor

Avrupa hayal, tesellimiz Türkiye'de Rennes gibi presçi, dinamik ve organize bir ekip olmaması. Ümidim Buruk hocamızın 102 puanlı sezonu yaşatmak adına Avrupa'yı gözden çıkarması

Transferler lazımda bu takımın bir oyunu yok. Anca pres yapacak topu kapacak golü atacak

Acikcasi bu sene lazyo ve 8jk umarim yarista olurlar ,cunku bu sene takima da hocayada güvenmek cok zor

Lesley'in asıl problemi hücumda da savunmada da nerede duracak, nereye koşu yapacak, hangi alanı dolduracak, vs hiç anlayabilmiş değil gibi duruyor...

Normalde en ufak bir hazırlık maçının bu bilet fiyatlarıyla dolu tribünlerle oynanması gerekirdi. Store yöneticisi bir tanıdıkla sohbette bu yaz satışların inanılmaz düşük olduğunu da öğrendim. El yordamıyla bir çuval inciri berbat ettiler. Kâr eden, kaz getiren futbol şubemizi rezil kepaze edecekler.

Ayrıca bir kere de sane oynasın solda bakalım. Sallaiyi de sağ tarafa çek.

İkisi de olmuyorsa. 4-4-2 oyna yardımcı fw olarak sallai oynasın. Çok basit ve düz düşünce var kenar ekibinde, sonra eksik oluyor.
Elindeki malzemelerle çilekli pasta yapabiliyorken içinde neden muz yok diye dert etmek gereksiz. Çilekli pasta yap o zaman

Berbat olan orta saha daha da Berbat olarak devam etti. Tamamen bitik durumda olan lemina, torrea, sara ile devam edildi. Bu sene acısı fazlası ile çıkacak maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torreira Lemina İlkay Kaan falan rezil haldeydi geçen sezon. Sara 1 maç iyi 10 maç vasat. Singo'dan falan orta saha yaratmaya çalışıyorduk. Bunlar olmamış gibi aynı elemanlarla yeni sezona giriyoruz. Yaşla daha da geriye gidecek bu adamlar. Getirdikleri Ugochukwu da baya baya yetersiz. Ocak'ta yollanır. Avrupa'da çok ağır rezil olacağız. Ligde zaten ilk 5 deplasman sonrası havlu atarız.

bizim takımda bek oyuncusunun vurup gittiğini hiç gördünüz mü?

bire birde çalım atmayı geçtim bomboş alanda topla birlikte 30 metre koşabilen bek yok takımda

yunus sanki ağır çekimde koşuyor gibi 2024 yunusla alakası yok

3 baba transfer çözmezlerse seneye küme düşeriz

Geri
Üst Alt