Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Şu attığımız golde gol oldu diye kimse olaya takılmamıştırda Sallainin çevirdiği top nedir ya. Müsait pozisyonda kaleciye pas verdi kaleci kaçırmasa elinden pozisyon ölü

Sezon içerisinde final pas hataları niye yapılıyor diye kendimizi yiyoruz buyur işte

hazırlık maçlarının en başından beri izleyip sonra dönüp Sara satılsın demek komik.

Osimhen'in öyle Avrupa'da oynayan diğer futbolcular gibi büyük hedefleri yok. Bunu kendisi de belli zamanlarda dile getiriyor zaten. Adam olabildiğince para kazanıp doğduğum topraklara yardım etmek istiyorum diye geziyor. Bize gelmeden önce de Arabistan'ı kabul etmişti zaten. Burada da imaj hakkı şu bu derken 20m€ üstü bir para kazanıyor yılda. Hem Avrupa futbolunda kalıyor hem de neredeyse Arabistan maaşı kazanıyor. Dramatize etmeye gerek yok bu durumu.

Bunun dışında diğer söylediklerine katılıyorum. Forvetine böyle bir adamı alıyorsan seni hedefe götürecek oyuncularla etrafını donatman gerekiyor. Ama uzun süredir sürekli ağızda Osimhen bırakıp gider, bıraksın gitsin gibi bir laf var. Bu da hoş olmuyor Alper adminim. Adamı sanki rica minnetle buraya getirmişiz de yalvar yakar oynattırıyoruz sanki. Osimhen'i besleyemiyor olmamız, o bonservisi harcamışken hakkını verecek diğer transferleri yapamamış olmamız tabii ki rezillik.
Ben de Osimhen gibi hırslı bir futbolcunun işler tepetaklak olduğunda gitmek isteyeceğini düşünenlerdenim, fakat dediğin gibi olsun, başarısız geçen bir sezonun ardından, tribün-mağaza, sponsor, ŞL de olmadığında gelirlerin düşeceği bariz. Bu durumda mevcut yönetim Osimhen'in ayrılmasını isteyebilir maaş yükünden dolayı.

Şu an bile zorlanıyorlar idare etmekte görünene göre.

Aslinda Sara biraz daha az yeses eli yuzu duzgun bir topcuya donusecek ama dahada olmadigi her an yemek yiyormus gibi sanki

hazirlik dönemin en verimli topcusu Sara herhold

Saraya bak gitmek için mi böyle oynuyor scout filan mı geldi

Geri
Üst Alt