Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

yav bırak şu takımı eğip bük bir şey olmaz alttan alta anca hocaya vurma derdiniz takımda orta saha yok, 10 numara yok stoperde kaan hangi oyun planıymış ya bu takımı akıtıcı oyun oynatacak.
Aldırsın kardeşim. Ben mi aldırayım :asd:
4 sene üst üste şampiyon yapan adam eksiğim şu alıyorsanız alacaksınız almıyorsanız istifa diyip rest çekemiyorsa suçlulardan biri de o.

Osimhen sürekli ofsayttasın, çözemedin bu olayı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atağa çıkmayı bile bilmiyoruz güzelim atak hiç oldu

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu olmadığı için ilerde:
4-4-2(İkinci santrafor yok.)
4-3-3(Sara hariç çift 8 yok.)
4-2-3-1(10 numara yok.)
oynayamıyoruz hoca eleştiriliyor!

Ugucukwu bacağını kaldırana kadar adam üç kere topa dokundu
Nhaga bundan elli kat topçu

10 yabancı açısından

1) Sanchez
2) Lemina (stoper ve 6'yı yedekler)
3) Sara
4) Sallai
5) Jakobs
6) Sane
7) Osimhen
+3 sağlam transfer

Diğer gereksiz yabancıları (Nelsson, Singo, Torreira) ağır zararına da olsa anında satarım kiralarım gönderirim bir şekilde.

Aldırsın kardeşim. Ben mi aldırayım :asd:
4 sene üst üste şampiyon yapan adam eksiğim şu alıyorsanız alacaksınız almıyorsanız istifa diyip rest çekemiyorsa suçlulardan biri de o.
öyle bir karakteri olsa şu yönetimi hop hop hoplatırdı ama yok işte bende kızıyorum bazen ama adamın karakteri bu değişmez.

Ben de Osimhen gibi hırslı bir futbolcunun işler tepetaklak olduğunda gitmek isteyeceğini düşünenlerdenim, fakat dediğin gibi olsun, başarısız geçen bir sezonun ardından, tribün-mağaza, sponsor, ŞL de olmadığında gelirlerin düşeceği bariz. Bu durumda mevcut yönetim Osimhen'in ayrılmasını isteyebilir maaş yükünden dolayı.

Şu an bile zorlanıyorlar idare etmekte görünene göre.
Gitmek istemeyecek demiyorum da bunu taraftarın dile getiriliş şekli Galatasaray küçük görürcesine oluyor. Bu da hoş değil. Galatasaray'dan büyük değil Osimhen.

Penaltı yapmış sallai.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt