Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-3 Rennes | MS | 2 Ağustos | TV100

Skor sonuc umrumda degil acikcasi

Oyun adina degisen hic bir sey goremedim

En cok dikkatimi ceken takimdaki herkesin mutsuz gorundugu oldu. Sara asist gol osi gol falan gulerler ederler, osi tokat falan atar saraya. Yok valla suratlar yerde baya.

Lesleyi neye gore degerlendirecegiz bilemedim, ortasahada torreira her seyi bozdu su mac, her one kendini sallamasi pozisyon oldu.

Yahu daha geçen sezon siyah ekran filan

Adam gitmek istiyor işte

Daha neyi uzatıyorsunuz

Ayrıca gitmek istemesi yanlış değil

Daha üst liglere gitmek istiyor pl gibi

Giderse neden kızalım ki

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitmek istemesi tabiki normal o zaman bunu barista yönetimde hocada sezon bitince söyleyecek herkes ona gore hazirlik yapacak
Yani su anda ne var bilmiyoruz ama sezon başlarken gitmek istiyorum diyemezsin dersen yüklü bonservis gelmeden kimse bırakmaz ama dedigm gibi net seyler bilmeden kimse asıp kesilmemeli bay bu takimin demirbasi

Kazimcan
Renato
Yusuf

Büyük kazanım.

Sara giderse rjienders,gitmezse de şu an sallaiden çık ve al şu leao ile 10 numarayi

Gitmek istemesi tabiki normal o zaman bunu barista yönetimde hocada sezon bitince söyleyecek herkes ona gore hazirlik yapacak
Yani su anda ne var bilmiyoruz ama sezon başlarken gitmek istiyorum diyemezsin dersen yüklü bonservis gelmeden kimse bırakmaz ama dedigm gibi net seyler bilmeden kimse asıp kesilmemeli bay bu takimin demirbasi
Dk sonrası tatil filan derken bu döneme sarkması normal

Bence ciddi maddi sıkıntı da var

O yüzden satılması yönetimin işine bile gelebilir

Daha keçiörenden payı almayan adamlardan çok şey beklememek lazım sonuçta

Mevcuttakilerle olabilecek en iyi 11

Uğurcan
Sallai Sanchez Jakobs Kazımcan
Lemina
Sane Sara Nhaga Barış
Osimhen​

Bu takımın sol stoper, sol kanat, yedek santrafor ve 1 adet 10 ve 1 adette hem 10- hem 8 yedekleyebilecek bir oyuncuya ihtiyacı var. Kaan, Günay vb. isimlerden kurtulmalıyız. Barış'ın gitme ihtimaline karşı Can kesin alınmalı. Bu arada Torreira geri koşmada hiç yok. Torreira böyle oynayacaksa yanında oynayan hiç bir oyuncu beğenilmez. Umarım hazırlık maçı diye böyle oynamıştır kendisi.

Kazimcan
Renato
Yusuf

Büyük kazanım.

Sara giderse rjienders,gitmezse de şu an sallaiden çık ve al şu leao ile 10 numarayi
Sara giderse filan değil Sergen

Sara kalmalı bu takımdan Torreia ve lemina gitmeliydi

Haydi leminayı stoper yedeği de yaparım diye düşündün

Torreia nedir yaa

enciso bu takıma level atlatır 10 numarasız oynuyoruz
Bence yanlış isim olur enciso

Evet iyi oyuncu ama bize bu tarz bir adamdan ziyade Bruno tarzı bir adam lazım

Oyunu tutup yönlendirecek bir isim lazım

Encisio'da barış, yunus ve Sane style'da

Zaten o adamlar var elimizde

Son yarım saati seyredebildim. Kazımcan sadece atletizmini değil, pas alışverişlerinde özgüvenini de geliştirmiş. Kapanan bazı rakiplere karşı solbekte de süre verilebilir ama şu yoklukta sadece sol kanat alternatifi olarak bile kadroda tutulmalı kesinlikle.

Oğlum hani tepki lan? Bu mudur yani? Stadyumun boş kalması bir tepkidir de gidenler de dişe dokunur bir tepki verseydi bari.

Gerçekten de çobanisporlulaşmaya başlamışız biz, eyvah ki ne eyvah. Yazıklar olsun. Maç, skor, oyun vs... umurumda değil. Sezonu kurtarma maçıydı bu.

Geri
Üst Alt