Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-4 Hull City | MS | 5 Temmuz | TV 8

eger maglup olursak medya bu maci asrin rezaleti diye gösterecektir

acun gsyi yendi diye fbye bir yildiz daha eklenir

gs sezonu baslamadan kapatti gibi laflar atilir ortaya

okan hoca istifa etmeyi düsünüyor diyen
bile cikar

murgan da sezon bitti önümüze bakalim konusunu uplar forumda

o yüzden sakin kalalim dostlarim gaza gelmeyelim ins

Galatasaray gibi bir takım mahalle takımıyla hazırlık maçı yapacak kadar düştü mü?
Hull sity nedir arkadaş?

Kaybedeceğimizi düşünmekle beraber forumda bunu dert edecek olanların forumca kuş ilan edilmesi kanaatindeyim.

Welcome back Galatasaray.
Şu bunaltıcı transfer dönemi devam ederken Galatasaray’ı sahada görmek iyi gelecek.
Yusuf Demir ve Morutan’ı da izleriz bugün.

Bu sıcak havalarda normal. O saatlerde sıcaklık 30 derece aşağısına inmez henüz. 20.30 kısmen daha makul sıcaklık olarak.

Efe'nin yasi 17 olmuş. Bir zahmet hazirlik macinda gorelim

Gönlümdeki 11:
J. Yılmaz
Bülbül Ross Bayram Karataş
Baltacı E. Akman
Demir Aksaka H. Akman
Aydın

Çıkacak 11:
Şen
Dubois Ayhan Ross Karataş
Kutlu Cicâldău
Akgün Moruţan Kılınç
Çağlayan

takımı izlemek zor oluyor saat farkından dolayı mecbur sabahın köründe uyanıyorum.Zor gelmeye başlayınca temelli döneyim bari başlarım ekonomisine valla

Stada gitmenin keyfi ayrı, ona bir şey diyemem valla.
evet aynen öyle.2007-2017 arası gitmediğim maç sayısı 5 falandır en fazla hep kombinem vardı.15 gün önce döndüm , Mayıs'ta 1.5 aylığına gelmiştim İstanbul'a.İlk iş olarak store'dan forma aldım sonra da başak maçına gittim karaborsadan bilet alıp.Cidden kulübü kapatsalar ülkeyle bağım kalmaz büyük ihtimalle.En çok özlediğim şey maçlara gitmek , maç izlemek.Buradaki maçların hepsi dandik anca şaklabanlık yapıyorlar.

Bu stadın dışı bizim stadın dışından güzelmiş. Umarım çimler iyi durumdadır. Sakatlık falan olmasın.

Geri
Üst Alt