Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-0 Pas Hamedan | 18 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-0 Pas Hamedan | 18 Temmuz | İkinci Yarı | GS TV

Ya tam Emre vuracakken ekran dondu ya. :(

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-0 Pas Hamedan | 18 Temmuz | İkinci Yarı | GS TV

Cumhur kalır umarım A takımda Cana'nın yedeği olur.

cumhuru beğendim orta saha oyuncularımızın daha çok şut çekmesi lazım şut denemesi yapması çok iyi

iyi güzel söylüyorsunuz da, bu fizik güçleriyle ne Emre ne Cumhur ne de diğer gençler süper ligte ayakta kalamazlar. Daha zamanları var.

Oyun Sistemimiz bu Sezon Rakibi baya rahatsiz edecek gibi gözüküyor, kisacasi baya baski ve Pres uygulanacak.. Rijkaard´in Takimi uyarmasini zevkle dinliyorum..

Emre Colak bu Sezon bu Takimin ilk 11´inde kesin oynar....

Bu Takim artik, Ayhan, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Servet Cetin, Aydin, Serkan Kurtulus gibi Futbolculardan kurtulmali... Bunlari takimda tutacagima Genc Oyunculari Kadromda tutarim daha iyi..

Takimin Genc oyunculari baya iyi olacak kisacasi gelecek var...

Transfer olarak 5 Yabancidan bahsedildi, Cana, Kewell, digeri büyük ihtimal ile Pino.. Bu Takima bir Oyunu iki Yönlü cok iyi oynayan Orta Saha 100 % Sart..! bence birde Stoper laazim, Lugano Bülent Korkmaz Tiplerinde cünki Popescu gibi oynayan bir Neil var..

--------------------------------Ufuk-----------------------------------------

Sabri/Ali Turan--Neil/Balta/Caglar-Transfer/Ali Turan/Ahmet Kesim----Balta/Cetin

---------------Musa/Transfer---------------------Cana/Baris------------------

Elano/Pino/S.Özkan----------Emre C./Pino/Arda----------------Arda/Anil/Kewell

----------------------------Baros/Batdal/Pino--------------------------------

Alternatifi Bol ve Genc olan Takim kurulmali bence.. Gercekten Genclerdeki Kalite görülüyor..

Emre Çolak'ın o vuruşu neydi öyle. Bitirdi beni :)

mac bitti

bitti.. daha iyi olabiliriz.. keske bir gol yeseydik nazar boncugu.. :D

Goller kimlerden?

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-0 Pas Hamedan | 18 Temmuz | Maç Sonucu

Emre sağ ayağını yürümek için kullanıyor sahada sadece.

Cumhur'u ben pek beğenmedim,Ahmet Kesim'i daha çok beğendim.Ali Turan-Neill ikilisi çok iyi olur defansta hem mücadeleci hemde teknik..

Mac bitti Rijkaard, Colak'i yanina almis bir seyler anlatiyor. Mac icinde de sürekli Colaaak, Colaak diye bagirdi. Cok üstüne düsüyor, umarim Emre de uyarilarini ciddiye alir da yeni bir Arda'miz olur artik bu sezon.

Rijkaard hemen Çolak'ı kenara alıp hatalarını ve yapması gerekenleri anlattı, çok güzel bir görüntüydü.

Mehmet Batdal ve Emre Çolak süper

Oyunun şeklini değiştirdiler resmen

Kesinlikle haklısın bu sene ne olduysa sanki alt yapıya sihirli bir el değmiş gibi epey kazancımız olacak bu çocuklardan

derks ile tugay sagolsun...eskiden gencler Atakimna gelince system yabancili cekiyor ama simdi beli ki a2 ve as takim de de ayni systemle oynuyor ve böyle olunca gencler de ne yapacani iyi biliyor

Bana göre Çolak ilk 11 de direk oynamalı. A takıma Cumhur ve Çetin çıkarılmalı. Rijkaard'ın top bizde kalsın ve pres için uygun zamanı bekleyin uyarıları beni çok mutlu etti.

Batdal'ın boşu yok. Son iki hazırlık maçınıda boş geçmeyeceğini düşünüyorum. Arkasına iyi servis yapıyor ve havadan oldukça etkili. Bu çizgisini devam ettirirse takımın bankosu olur önümüzdeki yıllarda. Emre Çolak gole iki kere yaklaştı, gol atamadı ama hırslı oyunu ve adrese teslim pasları göz doldurdu. Kampın yıldızlarından biri de bana göre Serkan Kurtuluş. Üç maçtır sol bek oynamasına rağmen çok başarılı, bindirmeleri yerinde, gayet hızlı ve iyi bir tekniğe sahip.

Alt yapıdaki isimlerden Anıl ve Caner'in kiralık yollanarak tecrübe kazanmaları gerek. Ahmet Kesim iyi oynuyor ama A Takım'da bu yıl yer bulamaz. Cumhur için başta pek umudum yoktu ama hazırlık dönemi fikrimi biraz değiştirdi. Ayakları sağlam ve oyun görüşü iyi gibi geldi bana, üzerine düşülmesi faydalı olabilir.

A2 den futbolcular boş değiller inş sezon içinde faydalanabiliriz.

Kısaca düşüncelerimi aktarmak isterim.

Frannk Riijkard. Maç boyu oturmadı sürekli uyarılarda bulundu. Sürekli Go Go Go diyerek hücum presi yapmamızı istedi:D Sistemini oturtmaya başladı.Alışık olmadığımız şekilde sert oynadık.

Ufuk: Pek top gelmedi. Kendisine güveni var ama bana biraz kilolu gibi geldi. Biraz hantal gibi sanki

Sabri: Bildiğimiz sabri:D ama farklı olarak oyunu terse açmayı denedi başarılıda oldu. ilk golde Sabrinin Arda ya pas çok güzeldi

Aydın. Umursamaz.

Lorik: Hazırlık maçında bile sert:D

Mustafa sarp. Bu maç amc gibi oynadı :D

Arda: Sol kanat oynadı çokda başarılıydı bence hep solda oynamalı

Musa. Bu maç beğendim kendine güveni var pas dağıtımı iyi. Sarp tan 2 gömlek üstün

Cumhur: beğendim gerçekten kumaşı iyi. O mevkide alternatif olabilir

Ali turan: çok hırslı istekli beğendim. Savunmada rotasyonda kullanılır ama F.R stoperde düşünmüyo galiba onu

Emre Çolak: Tam anlayamadım herkes çok övüyo ama umarım iyi olur. Fizik olarak çok zayıf

Serdar özkan: Bu maç pek iyi değildi çok top kaybı yaptı

Hakan Balta: stoperde güven veriyo ayağı iyi

Mehmet Batdal: Bence maçın yıldızıydı. Orta sahaya geldi top aldı adam geçti hava toplarını indirdi 2 tanede gol attı. ama yüzü gülmüyo hiç. galiba cool olcam havası var:D

Gözüme çarpanlar bunlar. Takımın en göze çarpan özelliği ise sert oynaması ve pres yapması. Umarı her şey güzel olur

Geri
Üst Alt