Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Doğru diyorsun.O bence biraz da günümüzde böyle oyuncuya uyacak taktik oyun stili kalmamasından. Yani en azından bizde kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru diyorsun.O bence biraz da günümüzde böyle oyuncuya uyacak taktik oyun stili kalmamasından. Yani en azından bizde kalmadı
30 maçı boşver son 2 aya bak sen. Mart'tan önce sağlıklı bir Emre Akbaba göremedik hiç. Mart'tan sonra adam ciddi süre bulmaya başladı. Denizli'deki penaltıyı atsaydı hatta Mart sonrası 6 gollük performansı olacaktı ve bir o kadar da kaçırmıştır. Adamı ben de beğenmiyorum. Sahada 90 dakika boyunca boş boş dolandığını kabul ediyorum ama sağlıklı bir Emre Akbaba seni her zaman hiç olmadık yerde pozisyona sokar. Bunu göz ardı etmek de yanlış bir düşünce bana göre.
Valla bu adam CL finalinde gol atsa, kupayı kazandırsa gidipte golüne sevinmem o derece soğuttu beni. Feghouli, Falcao falan da aynı şekil. Bizden uzak nereye yakın olursa olsunlar cehenneme kadar yolları varDediğin gibi bu adam bizim sistemde oynamamalı. 4-2-3-1 ya da 4-4-1-1'den başka sistemde oynamaz bu adam ama Fatih Terim de o dizilişlere düşman işte.![]()
gol attı diye oyuncuyu yüceltme huyundan vazgeçemedik bir türlü
Yahu günümüz futbolunda kaldı mı böyle bir şey yaa
90 dk eli belinde ceza sahasının orlarda dolan, öyle herkes atar gol
Ondan sonra düzgün bir takım çıkıp da bunun yüzünden eksik oynayınca görüyoruz günümüzü
O zaman da desenize abi eksik olduğumuzdan adamlar ağzımıza sıçtı ama akbaba gol atıyor yav desenize
Adam yüzünden şampiyonluğu kaybettik hala daha hocayı korumak için algı yapmaya çalışanlar var
Denizlide penaltıyı da atsaydı ya madem
Takımı eksik oynatıp puan verdiğimiz maçlarda da atsaydı ya
Pas vermekten aciz sahada ruh gibi dolanırken yenildiğimiz maçlarda da atsaydı ya
Adam gibi koşar, adam gibi oyuna katılır, adam gibi takım defansına katılır, toplu topsuz oyuna katılır, anca o zaman tamam affettiriyor kendini derim, gol attı diye affedecek değilim
Akşam akşam söylettiriyorsunuz bana
kimle kavga edion
1 renktaşımız golcü olduğundan söz etmiş o bile sahada boş boş dolaşıyor demiş
olmayan msjlara cvp yazmışsın
Alparsan'ın Emin Bayram'dan çok mu fazlası var
ömer-boş kale asist keremGOLLERİ KİMLER ATTI
Psv macini dusunuyolar ama Emre Akbaba 2 macta son dakikarda ayagi ile o toplari iceriye itelemeseydi.Ne psv dusuneceklerdi ne bisey.Bu kadarda acimasiz olunmaz be abi.Geldiginden beri hic sakatlik yasamasaydi belki hakk verirdim onlara.Bu adami yasadigi sakatlimlar falcao gibide degil 2 kere ayagi kirildi yeni yeni toparliyor kendini işte30 maçı boşver son 2 aya bak sen. Mart'tan önce sağlıklı bir Emre Akbaba göremedik hiç. Mart'tan sonra adam ciddi süre bulmaya başladı. Denizli'deki penaltıyı atsaydı hatta Mart sonrası 6 gollük performansı olacaktı ve bir o kadar da kaçırmıştır. Adamı ben de beğenmiyorum. Sahada 90 dakika boyunca boş boş dolandığını kabul ediyorum ama sağlıklı bir Emre Akbaba seni her zaman hiç olmadık yerde pozisyona sokar. Bunu göz ardı etmek de yanlış bir düşünce bana göre.
Benim yorumumu onceden sezinlemis adam ustadkimle kavga edion
1 renktaşımız golcü olduğundan söz etmiş o bile sahada boş boş dolaşıyor demiş
olmayan msjlara cvp yazmışsın
Sikidika biraz fizik yapsa defans calişsa iyi bek olabilir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arif isminin Akkini veriyorsun.birazda Ustadi analimIlk yariyi seyredemedim. Ikinci yarida 6 numarasiz oynqdik. Kasimpasa yine de bi sey yapamqdi. Iki pozisyonlari var diye hatirliyom biri penalti bi de fatihin kurtardigi karsi karsiya.
Ciguli orta sahanin ortasindan hatta kendi sahamizdan kimseyi bulmayan bi dolu 30 40 metrelik toplar atti. Atalay da yaninda refakqtci gibi dolandi durdu.
Cogunlukla hali sahadaki gotlu gobekli topcular yanlarina serpistirilmis tifillardan olusan bi kadro bombos bi 45 dk kosusturdulqr. Merak ediyom ne ogrenmis olabilir hoca bu yaridan.
Kadroyu yapqn o ama ben hocayi elestirmwdim. Onu pezeve macinda yapqriz. Bu macta topculari elestirdim. Hocada ne gibi bi etki biraktilar onu merak ettim.Arif isminin Akkini veriyorsun.birazda Ustadi analim