Hanife Akan
Kırmızı Üye
- 14 Mart 2011
- 2.313
- 458
- 1.358
Ha olabilir doğru

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Maçı izlemiyorum ama Hakan Balta iyi ve istekli oynuyorsa bu yılın sonuna kadar bizi idare edebilir yedek olarak. Sonuçta adam 6 aydır ne maça çıkıyor ne takımla çalışıyor. Ama sezon sonu şampiyon olunup Ayhan Akman’a veda gibi ona da veda edilmeli. Kariyerine şampiyonlukla veda etmesi gereken futbolculardan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam gollerde vardi ama 30-35 dakikayi anca cikarabildi.
Sol bek almamız gerek o zaman. Lato gider Hakan sol bekin yedegi olurAdam gollerde vardi ama 30-35 dakikayi anca cikarabildi.
Adam gollerde vardi ama 30-35 dakikayi anca cikarabildi.
Valla ben cok umutluydum ama bence bi cacik olmayacak bundan.bu feg adam olacak mı acaba
Sol bek almamız gerek o zaman. Lato gider Hakan sol bekin yedegi olur
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hic biri cözüm degil ne yazik ki.45 dakika Hakan mı? 90 dakika Carole veya Latovlevici mi?
aynı fikirdeyim r'daş hiç epl'den gelmiş havası yok yavValla ben cok umutluydum ama bence bi cacik olmayacak bundan.
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyun kalitesi olarak kabul edilebilir ama fizik olarak namümkün.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Hic biri cözüm degil ne yazik ki.
Böyle bir durumda Linnesi tercih ederim.
Hakan Balta, net.Peki bir şey soracağım. Bu konudan bağımsız. Fikrini merak ediyorum. Fiziği sağlam olsa yıl sonuna kadar Hakan Balta’yı birinci sol bek olarak oynatır mıydın? Bize ilk geldiği zamanlardaki Hakan gibi olsa. Yoksa Linnes mi oynardı?
Hakan Balta, net.
28 Numara kim?
Sende sagol.Sağol renktaş. Merak etmiştim sadece.