Hazırlık Maçı | Galatasaray 5-0 Vfb Homberg | 15 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Vfb Homberg | 15 Temmuz | İlk Yarı | GS TV

Biri kim iyi oynuyo sölesin isyan etcem şimdi :D

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Vfb Homberg | 15 Temmuz | İlk Yarı | GS TV

Maçı izlediğim yer Beşiktaş maçını vermeye başladı :D

Çok acayip şeyler oluyor bu maçta. Son vuruşları kötü olan Serdar Özkan sol ayağıyla gol attı, şutları kötü olan Arda Hagi vari bir gol attı 90'a hemde. İkinci yarı Sabri'de uzaktan bir gol atmasın :D

ZANı servete yüz kere tercih ederim bunu çok net anladım bu maçta bile.sahada sürekli birilerine omuz atıyor arkadaş top mop umrunda değil.

Çok acayip şeyler oluyor bu maçta. Son vuruşları kötü olan Serdar Özkan sol ayağıyla gol attı, şutları kötü olan Arda Hagi vari bir gol attı 90'a hemde. İkinci yarı Sabri'de uzaktan bir gol atmasın :D

Valla herşey olur Orta sahadan takar Sabri şimdi:asd:

ben caner lorik ali serdar diyorum

arda zaten arda ciddi bir macta fiziksel eksikligi varmi hala gorecegiz, boyle takimlari burnunda oynatir arda. hele bir calim atti adamin ustunden asirtip, sanki adam the ring deki kizi gordu o an, keske biri yakalamis olsada zoom yapsa:)

Serdar Özkan'ın golü harikaydı. Fena oynamıyor. Daha zorlu rakiplere karşıda çizgisini koruması lazım.

Cana süper paslar atıyor..

Bence tam aradığımız adamlardan biri orta sahaya cuk diye oturdu..

ama aykut ve servet ayni ahmet:)

Rakibin önemsiz olması o kadar önemli değil. Bunlar antrenman maçları. Sistem deneme maçları. Bu yüzden görece çok zayıf bir takım ile oynuyoruz. Ama özellikle altı çizilmesi gereken bir şey var. Amatör bir takım ile oynuyor olsak bile Galatasaray'ın bu yıl nasıl bir mentalite ile top koşturacağı belli oldu. Top kendisiyken sürekli pas yapan, oyunun yönünü değiştiren, çeşitli varyasyonlarla özellikle kanatlardan ataklara kalkmak. Ama en dikkat çekici olanı amatör küme takımı ile maç yaparken bile top bizde değilken rakibe ileride basmaktır. Bu çok önemli bir nokta. Galatasaray uzun zamandır rakibe önde basan bir takım değil.

Cana harika bir transfer. Rakibin ufaklığı önemli değil. Nasıl bir mentaliteye sahip olduğunu görüyorsunuz. Ayağında hiç top bekletmiyor. On saat pası nereye atacağım diye düşünmüyor. Topu anında ayağından çıkarıyor. Ve de yeri gelince topu kanatlara çok güzel yayıyor. Tam bir savaşçı ve lider. Arkada Neill, hemen önünde Cana ile harika bir sinerji yakalarız diye düşünüyorum.

Ayrıca Caner Öztel'de ışık var. Serdar Özkan formaya bayağı asılacak. Çalışıyor. Mehmet Batdal ise son vuruşlarda çok sıkıntı yaşamasına rağmen top saklama, taşıma ve zor şartlarda arkadaşlarına pas aktarmada gerçekten başarılı.

Biri kim iyi oynuyo sölesin isyan etcem şimdi :D

Serdar Özkan en çok gözüme batan oyuncu idi. Cana tam yerinde bir transfer. Ali turan çok istekli ama halen kilolu gibi çabukluğu henüz olmamış, Arda iyiydi orta sahada tam bir maestroydu

Battal İbrahimoviçvari bir görüntüde idi,bence olacak, umutluyum. Birde sol bekte lazım galiba takıma.

Batdal nasıl sakatlandı? Ciddi midir acaba?

Cana oyuna yön veriyor ve derin paslar atıyor.

2. yarı kadrosu iğrenç

Rakibin önemsiz olması o kadar önemli değil. Bunlar antrenman maçları. Sistem deneme maçları. Bu yüzden görece çok zayıf bir takım ile oynuyoruz. Ama özellikle altı çizilmesi gereken bir şey var. Amatör bir takım ile oynuyor olsak bile Galatasaray'ın bu yıl nasıl bir mentalite ile top koşturacağı belli oldu. Top kendisiyken sürekli pas yapan, oyunun yönünü değiştiren, çeşitli varyasyonlarla özellikle kanatlardan ataklara kalkmak. Ama en dikkat çekici olanı amatör küme takımı ile maç yaparken bile top bizde değilken rakibe ileride basmaktır. Bu çok önemli bir nokta. Galatasaray uzun zamandır rakibe önde basan bir takım değil.

Cana harika bir transfer. Rakibin ufaklığı önemli değil. Nasıl bir mentaliteye sahip olduğunu gördüğünüz. Ayağında hiç top bekletmiyor. On saat pası nereye atacağım diye düşünmüyor. Topu anında ayağından çıkarıyor. Ve de yeri gelince topu kanatlara çok güzel yayıyor. Tam bir savaşçı ve lider. Arkada Neill, hemen önünde Cana ile harika bir sinerji yakalarız diye düşünüyorum.

Ayrıca Caner Öztel'de ışık var. Serdar Özkan formaya bayağı asılacak. Çalışıyor. Mehmet Batdal ise son vuruşlarda çok sıkıntı yaşamasına rağmen top saklama, taşıma ve zor şartlarda arkadaşlarına pas aktarmada gerçekten başarılı.

altina imza atarsam kizarmisin:)

ha bide sunu eklemek istiyorum ciddi ciddi ben bu takim 5 tane yabanci istemiyorum, gereginden fazla olacak, bozmasinlar yarattiklari seyleri. hele yildiz hic istemiyorum

Geri
Üst Alt