Hazırlık Maçı | Galatasaray 6-1 Konyaspor | Maç Sonucu | 27 Temmuz

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-0 Konyaspor | 27 Temmuz | İlk Yarı

Burdan sallamak kadar kolay sanıyosan seneye transferleri sen yaparsın bu yönetim bu takımı bi senede ne hale getirdi bunu göz ardı etme

Ya ben onu demiyorum.. Ben Transferin son gününe kadar bile beklerdim sesimi bile cikarmazdim..

Neden tarih veriyorsun ? hadi birincide yapamadin 3 kere tarih vermek ne demek oluyor ?

tamam beyler ben futbolu bilmiyormuşum :D culıo iyi futbolcuymus bizde 2 sene once zaten neden o hallerdeydik bilmiyorum culıo bir hagi etkisi yaratmış size

Abiler, kardeşler iftara az bi vakit kaldı, biliyorum çıldırmış durumdasınız. Sakin olun.. :D İçeceğiniz buz gibi suları hayal edin.. :)

Culio gider Fatih anca adı gibi bakar durur.

Burda culio'ya akıllarınca laf atmaya çalışanlar sezon başlayınca "takım için her şeyini veriyor helal olsun fatih terime'e yollamadı" diyecekler aynı transfer döneminde olduğu gibi 1 ay öncesinde yönetime kimlerin ne dediğini çok iyi biliyorum transferler bir bir gelmeye başlayınca hiçbir şey söylememişler gibi yorum yaptılar burada.Fatih Terim yollamamış işte adamı daha neyin kafasındasınız anlamıyorum ki FT'den daha iyi biliyorsanız buyrun t.d kolduğuna ruh hastaları ya. tövbeee

tamam beyler ben futbolu bilmiyormuşum :D culıo iyi futbolcuymus bizde 2 sene once zaten neden o hallerdeydik bilmiyorum culıo bir hagi etkisi yaratmış size

o seneyi niye culio'ya yüklüyorsun o sene başarısız olmamazın nedeni culio mu sence? o olmasa başarısızlığın dibini boylardık

gs tv canlı vermiyor mu?

hayır babaa

Milletin oruç kafasına vurmaya başlamış yavaştan.Culio yüzünden kavga çıktı.Sakin beyler.

Bu oluşumu siz birbirinizle boş yere atışın diye kurmadık biz. Paylaşımlarınız başkaları için değerli ve okunabilir olsun. Sataşıp durmanın Culio 'ydu Riera 'ydı tartışmanın alemi ne? Sizin dediğinize göre mi hareket Edecek Fatih Terim?

Saygısızca gördüğüm mesaj sahiplerini konudan çıkaracağım.

Culio'ya saygısızlık falan yaptığım yok benim. "Galatasaray forması altında görmekten üzüntü duyuyorum" dedim. Sebebi de Galatasaray formasını daha iyi futbolcuların giymesini istemem, ki bu gayet normal.

Talhacım fikrine saygı duyuyor ve şu yönden katılıyorum.

Benim de Galatasaray formasını üzerinde gördüğümde rahatsız olduğum çok adam var. Saymaya kalksam yorulurum o derece.. Culio onlara nazaran bence o kadar da yüklenilecek adam değil. En azından deli paralar götürmüyor, en azından tribünde çekirdek çitlemiyor.. :):)

AyPdSqcCUAE9vmE.jpg:large

Culio'dan önce gönderilmesi gereken oyuncular varken,Culio'nun gönderilmesi saçma olur.

Eğer onlar gönderilirse (Riera,Çağlar gibi mesela) tartışabiliriz gönderilsin mi gönderilmesin mi diye. Fakat an itibariyle mantıklı olan,Culio'nun takımda kalmasıdır.

zapata

sabri-gökhan-servet-hakan

baris-ayhan-sarp-culio

buna benzer birseydi yani bunlardan geriye kalan yani ilk 11 de oynayan bir tek hakan var..

birakinda bir sans daha verilsin culio`ya haa olmadi mi yedekte oturur sorun nedir ?

Talha senin yaptığın da doğru değil. Bir görüşü 1 kez söylersen "görüş" olur herkes katılır katılmaz ama saygı duyar.

Sen o görüşü birçok kez tekrarlar, aksine görüş bildiren herkesle fikir çatıştırırsan olmaz.

Anlatabildim mi?

Talhacım fikrine saygı duyuyor ve şu yönden katılıyorum.

Benim de Galatasaray formasını üzerinde gördüğümde rahatsız olduğum çok adam var. Saymaya kalksam yorulurum o derece.. Culio onlara nazaran bence o kadar da yüklenilecek adam değil. En azından deli paralar götürmüyor, en azından tribünde çekirdek çitlemiyor.. :):)

Yüklenmiyorum ki abi. Culio'nun gitmesini istediğimi gayet uygun bir üslupla söyledim. Aynı şekilde benim de gitmesini istediğim milyon tane insan var. Ama onların gitmesini istemem, Culio hakkındaki düşüncelerimi değiştirmiyor.

bu nevizade sakinleri özel olarak mı seçiliyor yoksa girdikleri her topicde tartışma olması tesadüfmü ?

sacmalama Özgün

2 sayfadir yazdiklarimizi okuyup bunu yazdiysan, sende muthis bir sorun var, okumayip bunu yazdiysan, saygisizlik ediyorsun. Sonucta seni ciddiye alarak, argümanlarla "neden culio" dedigimize cevap veriyoruz, tartisiyoruz. Sen okumadan bunu yazdiysan, neyse ya...

S.a arkadaslar

culio hala oynuyormu

ekin yılmaz ‏@eknayd7

İkinci yarı ufuk sabri hakan ufa sercan yekta umut emre riera engin gokhan

Talha senin yaptığın da doğru değil. Bir görüşü 1 kez söylersen "görüş" olur herkes katılır katılmaz ama saygı duyar.

Sen o görüşü birçok kez tekrarlar, aksine görüş bildiren herkesle fikir çatıştırırsan olmaz.

Anlatabildim mi?

Ben bir defa görüşümü belirttim abi. Gelen seviyesiz cevap karşısında da kayıtsız kalamadım.

Geri
Üst Alt