Hazırlık Maçı | Galatasaray - Rennes | 21:00 | 2 Ağustos | TV100

Ugurcan
Sallai Lemina Abdulkerim Eren
Torreira Lesley
Sane Yunus Baris
Osimhen

yok rennes yensin vs bunları bi kenara koyacak olursak

net iyi bi oyun görmek lazım yeni sezon için, tekrardan biraz keyfimiz yerine gelir

rennesli gencoları milli ederiz

Elbette bu maçlar ölçü değil ama transfersizlik taraftarı çok geriyor bu da bu maçı CL maçıymış gibi önemli kılabilir kötü oyun ve sonuçta tepki bekliyorum yönetimin en az 1 transferi bu maça yetiştirip taraftara sunması gerekirdi büyük bir yanlış yaptılar ve bununla yüzleşmek zorundalar

Normalde keyifle karsilayacagimiz sabah, yeni transferleri izleyelim falan diye bekleyecegimiz mac , sonunda "tabi ufak agrilari var tam hazir degil,yuklemeler yaptik yani tabii ki" dinleyecegimiz seyler olmaliyken torreira - osimhen arasindaki YOK izleyecegiz.

Yav 2 maç kaybettik transfer mi geldi

Rennes yenince mi transfer gelecek

Nereye geliyor kasada sıcak para yok muhtemelen 10-15 peşinat veremediğimiz için oyuncu kaçırıyoruz elimizden sürekli

Bu şartlarda anca kiralık Cuesta gelir

U19'lar Beşiktaş ile hazırlık maçı yaptı. Muhtemelen bugün kadroda olmayacaklar.

Uğurcan Çakır, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Enes Büyük

Roland Sallai, Ali Bülbül, Elias Jelert
Victor Nelsson, Arda Ünyay
Abdülkerim Bardakcı, Eyüp Aydın
Ismail Jakobs, Eren Elmalı, Kazımcan Karataş

Mario Lemina, Lesley Ugochukwu, Kaan Ayhan

Lucas Torreira, İlkay Gündoğan, Renato Nhaga
Gabriel Sara, Yunus Akgün

Leroy Sané, Armando Güner
Barış Yılmaz, Berat Luş

Victor Osimhen, Ada Yüzgeç, Yalın Dilek, Halil Dervişoğlu

1785661454708.webp

Yönetim yüzünden belkide sahadaki oyuncular bile ıslıklanip yuhlanacak. Hele günay, Kaan, İlkay, jelert, Nelson filan ilk 11 olursa seyredin cümbüşü.

Protesto olarak az sayıdaki taraftarımız oturduğu koltuğa dışkısını bırakımlamalı

Direk yönetim istifa olmamalı Dursun Özbek istifa diye bağrılmalı

Yönetim yüzünden belkide sahadaki oyuncular bile ıslıklanip yuhlanacak. Hele günay, Kaan, İlkay, jelert, Nelson filan ilk 11 olursa seyredin cümbüşü.
Maça giden işinde gücünde insanları 7/24 sözlüklerde ve Twitter'da futbol takip eden hayatsız kesimden sanıyorsan yanılıyorsun.

Geri
Üst Alt