Hazırlık Maçı | Galatasaray - Rennes | 21:00 | 2 Ağustos | TV100

Maça giden işinde gücünde insanları 7/24 sözlüklerde ve Twitter'da futbol takip eden hayatsız kesimden sanıyorsan yanılıyorsun.
Ne alaka yahu, geçen sezon bile oyuncular isliklandi. Bariz faydası olmayacak oyuncuları takımda tutan yönetim, taraftarı dinlemiyorsa, bunun yansıması olarak oyuncularda pay aliyor

images

Hic sevmiyorum, zerre savunmiyorum ama su an yasanacak yonetim istifasi inanilmaz zamansiz olur. Transfer patlar, kadron eksik kalir, cl fark yemekten hal oluruz, osimhen devrede hadi eyvallah der falan filan.

Onumuzdeki sezon sonuna dogru olmasi lazim ama yine sampiyon olursak yine devam edecekler reset atip.

Berbat bir denklem.

Hic sevmiyorum, zerre savunmiyorum ama su an yasanacak yonetim istifasi inanilmaz zamansiz olur. Transfer patlar, kadron eksik kalir, cl fark yemekten hal oluruz, osimhen devrede hadi eyvallah der falan filan.

Onumuzdeki sezon sonuna dogru olmasi lazim ama yine sampiyon olursak yine devam edecekler reset atip.

Berbat bir denklem.
Istifa felan etmez kimse. 2 sene batirsak bile dursun bi yere gitmez ilk doneminde neler yapti 0 basariyla 3 sene kaldi adam

Umarım yine gol atamayız

Berbat bir denklem.
Sampiyonluk gittikten sonra istifa demek neye yarar? Gec olmadan en guçlu ṣekilde tepki olmali

Tribünlerin ne kadar dolu olduğunu soyleyen bir hesap vardı. Kaç kişi olmuş

Sampiyonluk gittikten sonra istifa demek neye yarar? Gec olmadan en guçlu ṣekilde tepki olmali
Tepki olsun, olmali. Onu demiyorum.

Su an yasanacak istifanin zamanlamasindan dolayi tum sezon hatta gelinen tum pozitif surec cop olur 2 ayda. Bana oyle geliyor.

Olacaksa yasanacaksa sezon ortasi/sonu yasanmali, ama dedigim gibi gene lider olur sezonu kazanirsak yine ayni kafa devam edecek

Geri
Üst Alt