Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.348
- 60.232
- 3.473
Bunlar deli gibi koşturur bizimkileri tık tık pas yaparlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Fbli olmamış mıydın Cafer abiBunlar deli gibi koşturur bizimkileri tık tık pas yaparlar
İsterse çorum'a 10-0 yenilelim. Şampiyonluk satıldı. Birileri "dur" dediBizim yönetim(!) bir Beşiktaş tarifesi olmadan akıllanmayacak gibi duruyor.Bu maç kesinlikle o maç olmalı.
İsterse çorum'a 10-0 yenilelim. Şampiyonluk satıldı. Birileri "dur" dedi
Zaim abi İbrahimoviç gelecekti hatırlıyor musun%100 haklısın, dün yazdım bunu. Özbek ve yönetimi bu sezonu satmış ve Galatasaray'a ihanet etmiştir. Okan Buruk'da buna çanak tutmuştur.
Çok net.
Zaim abi İbrahimoviç gelecekti hatırlıyor musun
Güzel günlerdi 4. yıldızı yeni takmıştık şimdi 5. yıldızı takıp 6'nın da ilk adımını attıkHala geliyor mu o yahu![]()
Güzel günlerdi 4. yıldızı yeni takmıştık şimdi 5. yıldızı takıp 6'nın da ilk adımını attık
Zaman hızlı geçiyor
Çok kişi almış.
Tamda bu işte 4 yıl üst üste şampiyon olmuşsun. Gelirlerin bütün takımların önünde, Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitmişsin, her yerden para yağıyor. Ama bütün takımlar kadrolarını güçlendirip yıldız oyuncular alırken sen koskoca transfer aylarını bir tane ne idüğü belirsiz bir oyuncu alarak geçiriyosun. Resmen siyasete sattılar koskoca klübü%100 haklısın, dün yazdım bunu. Özbek ve yönetimi bu sezonu satmış ve Galatasaray'a ihanet etmiştir. Okan Buruk'da buna çanak tutmuştur.
Çok net.