Hazırlık Maçı | Genoa CFC (7)0-0(6) Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Eylül

Cevap: Hazırlık Maçı | Genoa CFC (7)0-0(6) Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Eylül

Hollanda deplasmanından 2-0 mağlup olarak ayrılan milli takımımızda teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Maçı değerlendiren Avcı, "Oyunun bütün bölümünde hafta başından beri planladıklarımızı uygulamaya çalıştık, uyguladık da. Biz atmamız gerekenleri atamadık ama yedik. Bir duran toptan gol yedik, rakipten daha fazla pozisyon bulduk" dedi.

Avcı duran toptan yenilen gol için, "Duran toplarda etkili değiliz. Artık defansta alan savunası yapıyoruz. Van Persie'nin golü çok basit bir gol oldu" ifadelerini kullandı

"Selçuk önümüzdeki maçlarda oynayacak"

Deneyimli teknik adam Selçuk İnan'ı oynatmamasıyla alakalı olarak "Selçuk'u sadece taktiksel olarak, bu maça özel olarak oynatmadık. Selçuk önümüzdeki maçlarda oynamaya devam edecek" yorumunu yaptı.

Estonya maçına da değinen Avcı, "Oyuncularla biraz önce konuştuk. Biz her takımı yenebilecek bir takımız. Burada yenildik ama özgüvenli bir futbol oynadık. Biz bu takımı 4 gün sonraki maça hazırlayacağız, o maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Abdullah Avcı: "Selçuk seçimi taktiksel" - TrtSpor

Macin görüntüleri GSTV saat 2:00 de verecekmis.

CimbomunSesi@CimbomunSesi GOLLERDE TANIDIK...ESKİ TS Lİ GUTİERREZ 2 TANE ATTI..1 TANESİNİ İSE FALCAO ATTI..

o degilde huntelar en cok buraktan cekiniyoruz demisti son roportajinda burakta yedekti:)

GUTİERREZ eski ts li çok beğeniyorum...

90dak.

Genoa forumuna gittim muhabbet etmeye, kimse yok. Olanlarda cok sıkıcı, trübün olaylarini konusuyorlar.

Selcuk İnani gectim. Bugün milli takimda olmasi gereken adamlarin basinda Emre Colak yer aliyor. Euro 2012de final oynayan italya bile gencleri oynatiyor. Caner bundan sonra ne uzar ne kisalir, Sercan iyi oyuncu ama ne kadar yeterli olduğu bundan sonra belli olacak.

Bugün Galatasaray fark yaratiyorsa, oyun plani, sistemi nedeniyle fark yaratiyor. Ayni sistem milli takimda kullan. Diğerlerinden oyunculari entegre et. Arda, Gökhan Gönül, Onur, Ömer Toprak, Emreyi ekle.

Fakat birileri milli takimin Galatasaray eksenli basarili olmasindan rahatsiz olacak ya, ondan onlardan daha cok oyuncu alma ihtiyaci hissediyor arkadas.

Gol yemediğimize göre özellikle kafa golü...

CRİS reyizzzzzzZzz.. ;)

Genoa forumuna gittim muhabbet etmeye, kimse yok. Olanlarda cok sıkıcı, trübün olaylarini konusuyorlar.

Selcuk İnani gectim. Bugün milli takimda olmasi gereken adamlarin basinda Emre Colak yer aliyor. Euro 2012de final oynayan italya bile gencleri oynatiyor. Caner bundan sonra ne uzar ne kisalir, Sercan iyi oyuncu ama ne kadar yeterli olduğu bundan sonra belli olacak.

Bugün Galatasaray fark yaratiyorsa, oyun plani, sistemi nedeniyle fark yaratiyor. Ayni sistem milli takimda kullan. Diğerlerinden oyunculari entegre et. Arda, Gökhan Gönül, Onur, Ömer Toprak, Emreyi ekle.

Fakat birileri milli takimin Galatasaray eksenli basarili olmasindan rahatsiz olacak ya, ondan onlardan daha cok oyuncu alma ihtiyaci hissediyor arkadas.

tosscu_5637demiroren.jpg

O zaman senin etüdüne göre bir senaryo yazayim..

FT: Apo selcugu oynatma, bizim için çok önemli oyuncu...

A.V: tamam hocam, gözün arkada kalmasın..

Gibimi?

Sen Fatih Terim'e vatan haini mi diyorsun? Fatih hoca olsaydı karşında en azından böyle algılardı.

bir ara gazetenin birinde haber cikmisti fb li yoneticiler a.avciya rica etmis h.aliyi milli takimda oynat diye,gülüp gecmistim habere ama inanmaya basladim

Geri
Üst Alt