Hazırlık Maçı | Honduras 0-2 Türkiye | MS | 30 Mayıs | Habertürk

telles genc daha ama savunma namina tek bir bilgisi yetenegi yok oyle solbek olmaz

ilk maclardaki biraz algi meselesi yeni diye ne yapsa hosumiza gidio

lakin oyle 4-4-2 beki olmaz

3-5-2 kanadinda super olur ama ole oynamayacagiz

zaten mancinide net bi sekilde kesti adami hakli olarak

bence amrabat kesinlikle cok yrarli bir futbolcu adami kendini ispat etme psikozuna soktu terim oynatmayarak

brumadanda hayrovictende iyi bir acik oldugu su goturmez bir gercek

stoper konusundaki fikriyatin hangi tandansta

Mevlüt iyi forvet. Sniper değil belki ama her şeyden bir şeyi var.

Top tutmasını beceriyor en azından.

Bu boyle olmaz gidip congo dan nigeriadan para karsiliginda 30 tane genc oyuncu alip turk etsinler elbet 4-5 tane super topcu cikar yoksa bu gidisle olup gidecez ne cl ne dunya kupasi gorecez

Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk

stoper karisik ya

sinir olmasa semih yanina reis iyi olurdu ama olmuyo

ugur omer toprktan fersah fersah iyi

semih ugur diyorum mecburen

ugur lescot ideal olurdu mesela

sen ne dion moloz bir bolge

mevlutmu buraga gore hayli hayli oynar:) buragin ayakkabisini silerek baslasin ise once

Burak'in topla iliskisi yok cuzzamli gibi goruyor futbol topunu ne bi duvar olma ,ne bi top saklama,ne bi verkaca girme,ne bi topu tutup yardim bekleme.Koca bi 0.Mevlutte bu ozellikler var ama Burak gibi hedef ,araya kacan santrafor degil .Farkli ozellikleri var birbirini tamamlarl cift oynarlarsa.

stoper karisik ya

sinir olmasa semih yanina reis iyi olurdu ama olmuyo

ugur omer toprktan fersah fersah iyi

semih ugur diyorum mecburen

ugur lescot ideal olurdu mesela

sen ne dion moloz bir bolge

ewt turklerden kurmak mecburiyatindayiz. semih ugur iyi olur ugur baya sert topcu semih biraz nazik. ama akhisara 6 attigimiz mac filanda var. gbdeki ahmet denen rus askeri tipli herifte fena dil

ben orta sahadan her hangi birini forvete koysan o istediginiz duvar olma pas verme

top tutma isini yapacagina eminim kesinlikle bir santrforda aramadigim ozellikler

ha gol atidur ustune bu ozelligide vardir ne ala

ama duvar oluyo diye takima santrfor almam:)

koyarim selcugu amrbati duvarin krali olur:)

buragin yanina adam alcaksak ya chicarito gibi dar alanda cabuk yada alexis gibi domuz gucunde forvet laZim

mevlute hayir demiyorum bu arada bu seviyedeki hic bir turke hayir demem sinir varken

hatta ileri gidiyorum

milli takimda olan

be benim

gs a istmeyecehim tek bir topcu yok:)

ewt turklerden kurmak mecburiyatindayiz. semih ugur iyi olur ugur baya sert topcu semih biraz nazik. ama akhisara 6 attigimiz mac filanda var. gbdeki ahmet denen rus askeri tipli herifte fena dil

Ahmet çalık . Bende beğeniyorum ama iki tane acemi ,genc stoper ile kim başarılı ola bilmiş?

yok ya cok riskli bekleri turk yap stopere al bi topcu ama stoper bek oynayabilen olsun

clde onu beke chedjuyu stopere aliriz nasil olsa o patladi bizde

Ahmet çalık . Bende beğeniyorum ama iki tane acemi ,genc stoper ile kim başarılı ola bilmiş?

yaw oylede haberlere bakinca doria balanta falan filan yine bruma gibi cocuklari getiricekler

cok zor cunku soyle 28-30 yas arasi saglam stoper alip getirmek

bulduklari da ancak chedjou oluyor

ahmet calik da ahmet bulutun adamiymis

ahmet calik + aydin kbulut + deniz yilmaz 3ude ahmet bulut

biri rica etsede yollasa 3unu

Ugur Demirok, Ishak, Sener veya Ozan Tufan savunmayi duzeltir bizim. Aslinda yabanci siniri olmasa stopere bir de 27-30 yas arasi saglam bir adami alsak fena olmaz. Cocuk stoperlere ihtiyacimiz yok. Kanatlara da Olcan, Gokhan Tore, Forvete de bir yabanci alsak yeter.

Geri
Üst Alt