Hazırlık Maçı | Honduras 0-2 Türkiye | MS | 30 Mayıs | Habertürk

Fatih Terim, A Milli takımın yarın gece saat 03.00'da karşı karşıya geleceği Honduras maçının 11'ini açıkladı.

İşte 11'imiz : Tolga, Tarık, Ömer, Hakan, İshak, Ozan, Alper, Hakan Çalhanoğlu, Olcan, Olcay, Mustafa.

Balta yine milli oldu ya, te allahim :D

I am the one who knocks!

gerçekten dünya yıldızlarıyla dolu olan milli takımımızı izlemek için saat 3e kadar beklenir..

O kadrodan anca iki kisi eleme maclarinda oynar

Mac ayağına gidip bedavadan tatil yapiyorlar sonra da milli gorev diye geziyorlar. Yazik gunah o paralara

İşte 11'imiz : Tolga, Tarık, Ömer, Hakan, İshak, Ozan, Alper, Hakan Çalhanoğlu, Olcan, Olcay, Mustafa.

Bu kardaşımız kim? Maç saati de çok erkenmiş.Kesin izlerim.

Umrumda bile değil. Dünya kupasında x bir maçı bile o saatte izlerim ama milli takımdan iyice soğudum ve muhtemelen 2016 elemelerinin ortalarına kadar hiç bir maça bakmam.

I am the one who knocks!

Abi ciddi söylüyorum böyle bir futbolcu varlığından şimdi haberdar oluyorum.Hemde Bursa da oynuyormuş.Vay be..

95 dogumlu kendisi ve son milli macta yasina göre cok olgun ve temiz oynadi. Gercek pozisyonu sag bek ama 10 yillik ön libero gibi oynadi, top falan dagitti, hayretle izledim. Nuri Sahin'den daha katkiliydi. Masallah diyelim. Umarim devam eder böyle.

bunlar nasil takim allah askina kosova,irlanda,honduras oynasinlar bir fransaya,belcikaya,uruguay a karsida biraz takimi gorelim

Bosu bosuna boylr maclar ayarlayip murhani yoruyolar yavv

★★★

Terim'in egolarini tatmin etmek adina birbirinden zorlu rakiplerle karsilasiyoruz .

Fatih Terim koca sezonda sadece Andorra ve Estonya´yi yenebilen bir Milli Takimi aldi, ayni GS´de yaptigi gibi 0´dan 100´e cikardi takimi... Abdullah Avci döneminde son hazirlik maclarda...

Ghana,

Slowenia,

Letonya,

Cek Cumhuriyeti,

Danimarka

ile oynadik, ve bir tane galibiyet bile alamadik...

Fatih Terim koca sezonda sadece Andorra ve Estonya´yi yenebilen bir Milli Takimi aldi, ayni GS´de yaptigi gibi 0´dan 100´e cikardi takimi... Abdullah Avci döneminde son hazirlik maclarda...

Ghana,

Slowenia,

Letonya,

Cek Cumhuriyeti,

Danimarka

ile oynadik, ve bir tane galibiyet bile alamadik...

valla de

Geri
Üst Alt