Hazırlık Maçı | Honduras 0-2 Türkiye | MS | 30 Mayıs | Habertürk

Ömer Toprak lesh

Hakan Calhanoglu abartildigi kadar iyi degil. Asla bir Mesut seviyesine gelemez, hatta ben Galatasarayda oynayacak seviyede oldugunu bile düsünmüyorum.

Olcanda Galatasarayda oynayacak futbolcu degil. (Kontenjan sorunu olmasa)

Ishaki Karabükte begendim aslinda, ama Milli Maclarda görmek lazim.

Suan Takimimizda görmek istedigim Türk futbolcular varsa Arda, Nuri Sahin ve Oguzhandir. Sirf futbolculugunu baz alirsak, bu sezonki performansiyla Canerde olur. Onuruda unutmamak lazim.

Oguzhan alinmali arti ishak idare eder

Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk

Yetenek olarak Gökhan Töre Olcan Adin her zaman daha iyi bir futbolcu,hemde 5 Yil daha genc...Önce Töre.sonra Olcan..

Omer almanyada nasil oynuyorsa inanmak guc 18 yasinda ilk macina cikan topcular gibi

Su hakan balta baska takimda olsa herkez ister di sanirim cogu turk stoperlerden daha iyi ve tecrubeli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Calhanoglu cok overrated bir oyuncu. Her yerinden vuruyor,sansla kaleye buluyor bazen. Gitsin Leverkusene bakalim,orda hic bir sey yapmaz.

Emre can almanya secmisti demi

Uyku ilacimi icirmisler bunlara

Hakan şu an tam Bruma gibi oynuyor.

O da çalım atılmayacak yerde deneyip kaptırıp, olmayacak yerden şu atıyor.

Oyun zekası veya artık ne derseniz diyin son pas, son şut tercihi olayında hata yapan adamlara 10 Milyon Euro bağlanmaz.

Hele başında Terim, Mancini gibi yetiştirmek yerine yarışmayı ön plana çıkaran teknik adamlar ile paralar çöpe gider, gidiyor.

Anlamsız biçimde de bu tarz transferleri de ister hep bu tip hocalarda. Ego mu artık ben de yapabilir mi ispat etmek isteği mi bilemiyorum, ama biz deneme tahtası değiliz.

Honduras bizden iyi takim.. Hakan C. Vasat bile degil kendini begenmislik var 30m iki take dandik sut + 2 top kaybi baska bir sey yapmadi..Cok overrated bir oyuncu.

----------------------Onur------------------------

--------Semih-----------------Egemen-------

Gökhan----------------------------------Caner

------------------Nuri------Selcuk---------------

Töre-----------------Oguzhan-------------Arda

-------------------Burak/Pektemek-------------

Mustafa Pektemekte bence Buraktan daha yetenekli, ama Sakatlik sorunu var sürekli. Söyle bir 11 is yaparmi ileride. Orta Saha cok yumusak gibi Defansif.

Bizim takımda şu ana kadar gözüme çarpan 2-3 isim oldu.

Biri Oğuzhan diğeri de Olcay ve Ozan.

Ozan güzel bir diogonal pas çıkardı maçın başında.

O tür pasları düşünen ve beceren adam futbolu biliyor demektir. Kumaş var.

Oğuzhan bence faydalı olur ama yeterli görmemeli asla kendini.

Olcay ise yeteneksiz ama güzel koşular yapıyor ve çalışkan bir isim.

Galiba. :D Solda oynayıp stoper olarak gelişmesi çok garip yalnız. :)

Zaten ofansif anlamda hic bi zaman cok iyi olmadi bek olarak defansif olarakda bu sene biraz toparladi:) iyi bi stoper oldu bakalim. Valenciadaki jeremy mattheu da bole sanirim bu sene

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan yine çok iyi düşündü ve iyi pas çıkardı. Bu çocuk Şenol Güneş ile parıldar demedi demeyin.

Geri
Üst Alt