Hazırlık Maçı | Honduras 0-2 Türkiye | MS | 30 Mayıs | Habertürk

En iyi Hakan balta takımda.Ömer filan kesinlikle alınmasın hakan iyi bu adamdan.

Ishak fena degil atak yapamadigimiz icin Olcan hakkinda bir sey diyemiyecegim

valla omer bu macta cok sırıtıyor ama sebebı hakan balta da olabılır..hakanın yanındakı adamlar genelde hata yapmaya meyıllı oluyor nedense...

Olcan'ın pikiydi bu sene seneye düşüşe geçecek.

Hakan Bruma'mım kayıp kardeşi gibi ama Bruma'nın hiç değilse sürati var.

Hakan en az 2 gömlek ûstün bu ömerden stoper olarak.

Tarık bekden ziyade ön kanat oyuncusu.

Savunması çok kötü.

Ishak iyi . Basit ve hatasız oynuyor. Extrası yok ama iyi alternativ olur solda bizde ligde.

takımı begenmeyen arkadaslar takıma gg caner arda selcuk nurı burak semıh gırınce baska bı takım olacagımızı unutuyor sanırım...resmen 2 3 level fark var su kadroyla

Honduras çok zayıf bir takım orta sıra takımı olmaz bizim ligde küme düşer.

3 senede bir iki kere sampiyon olacagimizi dusunuyorum demek nasil bir aciklama ya nerden buluyor bjk boyle adamlari

Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk

fizik olarak hic boyle ezilmemisizdir heralde

rezil ettiler ayi gibiler bizim

cocuklaara gore

Yurtdışında oynayan oyuncuları eleştirmek yersiz bence. Özellikle Almanya da oynayan oyuncularımız için söylüyorum gerçekten maçları düzenli takip ederseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Ömer Toprak,Hakan Ç., Nuri Şahin bu adamlardan beklenti nedense daha çok oluyor hepsinden mevkilerinde harikalar yaratmaları bekleniyor ama bu adamlar tamamen başarılı sistemlerin paylarına düşen görevi ellerinden geldiğince yapmaya çalışan oyuncuları.

Ömer Toprak yeteneksiz,yetersiz-ki bence değil- denilebilir ama bu kadar küçümsemek bana göre yanlış. Hakan içinse kesinlikle yanılıyor çoğu arkadaşım aynı şey Nuri^ye de yapıldı ama artık herkes Nuri'yi anladı,kabullendi Hakan'ın sonu da Nuri gibi olacak belli ki.

Şahsi görüşüm: Fatih Terim'in çalıştırdığı hiç bir takımda sistem oyuncuları asla başarılı olamaz.

Bu bilgiyi aldim ya rahatca uyurum bu gece

Yurtdışında oynayan oyuncuları eleştirmek yersiz bence. Özellikle Almanya da oynayan oyuncularımız için söylüyorum gerçekten maçları düzenli takip ederseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Ömer Toprak,Hakan Ç., Nuri Şahin bu adamlardan beklenti nedense daha çok oluyor hepsinden mevkilerinde harikalar yaratmaları bekleniyor ama bu adamlar tamamen başarılı sistemlerin paylarına düşen görevi ellerinden geldiğince yapmaya çalışan oyuncuları.

Ömer Toprak yeteneksiz,yetersiz-ki bence değil- denilebilir ama bu kadar küçümsemek bana göre yanlış. Hakan içinse kesinlikle yanılıyor çoğu arkadaşım aynı şey Nuri^ye de yapıldı ama artık herkes Nuri'yi anladı,kabullendi Hakan'ın sonu da Nuri gibi olacak belli ki.

Şahsi görüşüm: Fatih Terim'in çalıştırdığı hiç bir takımda sistem oyuncuları asla başarılı olamaz.

Nuri'nin futbolunu elestirmedim ama Hakan overrated bir oyuncu. Mesut Ilkay kadar yukselebilecegini dusunmuyorum.

Hakan mesela Almanya Milli Takimi kadrosuna giremez ama bizim kadroda yer alir.

mevlüt neler yapıyor

It's Fatih Terim farki

[attachment=10429:uploadfromtaptalk1401413059916.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1401413059916.webp
    uploadfromtaptalk1401413059916.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 229
Geri
Üst Alt