Hazırlık Maçı | Honved 1-2 Galatasaray | M.S | 27 Temmuz

Yedeklerimiz:

Eray İşcan, Alperen Uysal, Emrecan Çoşkun, Hakan Balta, Koray Günter, Birhan Vatansever, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Berk İsmail Ünsal, Sinan Gümüş, Nordin Amrabat, Hamit Altıntop, Umut Bulut

Yinede Galatasaray maci sonucta yillardir hic kacirmamistim bu ilk olacak. Galatasaray oynarken ben baska bir sey yaparsam berbat hissediyorum kendimi :D

Neyse dedigin gibi hazirlik maci zaten oyuncularin performansi icin izliyoruz, tekrarinada bakilabilir.

Gesendet von meinem LG G3

Rapid maçında kuzenim ameliyattan çıkmış taburcu edilmişti bütün ailem ziyarete gitti ama kahretsin maçı izledim. Dayanamıyoruz

maalesef Galatasaray bizim zaafımız .Şimdi kuzenimin yüzüne bakmaya utanıyorum gidemiyorum ziyarete:(

Semih'inde ilk maçı olacak bu ,

Sinan hamlesinin stratejik değeri burada ortaya çıkıyor galiba , hatta Koray'ıda eklersek Telles hariç önde 4 yabancı olanağı sağlayacak ,

Arkadaslar,maçı gstv bandtan verirmi akşam?

Gs tv yayın akışı

27 Temmuz 2014 Pazar

00:30 GALATASARAY’IN GOL KRALLARI

01:00 GALATASARAY LIV HOPITAL – B. MÜNİH

02:30 BASKETBOL LIFE (SİNAN GÜLER)

03:00 PREKAZİ’NİN 21 GOLÜ

03:30 SARI KIRMIZI DEKLANŞÖR (YASİN YILDIRIM)

04:30 K.ERCİYESSPOR –GALATASARAY

06:30 NOSTALJİ KUŞAĞI (4.BÖLÜM)

07:00 ALTIN ELDİVENLER

07:30 CAN VE TUNA İLE ÇOK ÖZEL

08:00 GALATASARAY ODEABANK – KAYSERİ KASKİ

09:30 AVRUPA GÜNLÜĞÜ

10:00 HAFTASONU KEYFİ(CANLI)

10:30 OLCAN ADIN GSTV’DE

11:00 AVRUPA FATİHİ (ALİ SAMİ YEN ZAFERLERİ)

11:30 GALATASARAY LIV HOPITAL – B. MÜNİH

13:00 FUTBOLDAN DA ÖTE (CANLI)

14:00 SELÇUK İNAN GOLLER

14:30 YAKIN PLAN

15:00 HABER (CANLI)

15:30 K.ERCİYESSPOR –GALATASARAY 28.12.2013

17:00 HABER (CANLI)

17:30 KRAL BURAK YILMAZ GOLLER

18:00 NOSTALJİ KUŞAĞI (5.BÖLÜM)

18:30 CAN VE TUNA İLE ÇOK ÖZEL

19:05 ANA HABER (CANLI)

20:00 OLCAN ADIN GSTV’DE

20:30 KİM ATTI, KRAL ATTI

21:00 FUTBOLDAN DA ÖTE (TEKRAR)

22:00 HABER (CANLI)

22:30 HONVED – GALATASARAY (HAZIRLIK MAÇI)

22.30 da banttan verecek.

Sinan Gumus u de bir defa daha izleme sansi buluruz umarim. Bos adam mi degil mi anlayalim. Olcan ve Bruma dan birseyler bekliyorum bugün yine.

BtgdjxqCIAAJzTR.jpg

vay hemsolarima bak sen izini gittigimde bi ugriyim bunlarin yanina :D

Bilmiyorum daha once konusuldu mu ama bu takim dun mac oynamadi mi hatta Youla gol falan atmis, Keita oyuna girmemis... Savunmalari nasil olacak ne kadar ciddiye alacaklar ?

Bu yorgun takima karsi bizimkileri degerlendirmemek lazim maalesef.

Dun oynadiklari 11le cikarlarsa gorusunde hakli olabilirsin.mac baslayinca kadrolara bakman lazım: )

koray semih ikilisiyle çıskaydık tam görmek istediğim kadroydu :/

Dun oynadiklari 11le cikarlarsa gorusunde hakli olabilirsin.mac baslayinca kadrolara bakman lazım: )

Honvedin ikinci takimina karsi Emre Colak 2-3 calim atinca gecer not mu alacak peki ? Ben hatirlatayim da kandirmayalim sonra kendimizi :) Kotu performans ortaya koyarlarsa rezalet olur oraya hic girmeyeyim, bakalim neyse.

Dün maç yapmışlar, acaba dünkü ilk 11'leri yedek ağırlıklı miydi yoksa as takım mıydı ?

Muhtemelen dünkü kadro ile maça başlamazlar,eğer dünkü kadroları as takım ise bu maç pek ölçü olmaz.

Geri
Üst Alt