- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Yalnız beğenilmeyen Veysel buysa bizim taraftarların bir sağ bekten ne beklediklerini merak ediyorum açıkcası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen hangi kafadasın birader 4 lig takımı gibi takım var karşısında her ayağına aldığı topta bocaladı pas hatası yaptı geriye döndü acemi oyuncular gibi alel acele paslar verdi geri ne yaptığından banane adam feci kötü bi ilk yarı oynadı boş yere savunmaya gerek yok daha sezon başı toparlar desen neysede elli kişinin kötü dediğine sen iyi deyince iyi olmaz laf kalabalığı yapıncada haklımı oluyorsun boşver sen izlemeye devam et tellesi notlarda al sonra yazarsın bilgileniriz
Leş gibi tabirler kullanmak forumda yasaklanmamışmıydı![]()
Qral kapaqlari takmaya devam ediyor
2 0
kralı bilmem ama kapağın şahı padişahını veysel taktı...
Anlık yetişemeyiz, er yada geç hepsine ceza gelecek.![]()
Bu sezona iyi başlamaması leş bir oyuncu tabirini yapıştırmamızı gerektirmez bence 2 maçtır kötü üstte yazdıgın sıkıntılardan bir kaçına katılıyorum ve düzeltmeli ama onun dışında potansiyeli var ve gelişime açık bir isim[/QUOTE
]
geçen senede ben beğenmedim tellesi onada ilk senesi uyum diyelim bakalım bu sene ilk yarıdada aynı işleri yaparsa ozaman nasıl savunacaklar bu adamı göreceğiz benim gördüğüm temposuz en korkutanıda adamın kendine özgüveni yok gibi oynuyor inşallah düzelir umudumuz o yönde