Hazırlık Maçı | Honved 1-2 Galatasaray | M.S | 27 Temmuz

Yalnız beğenilmeyen Veysel buysa bizim taraftarların bir sağ bekten ne beklediklerini merak ediyorum açıkcası

Qral kapaqlari takmaya devam ediyor

2 0

sen hangi kafadasın birader 4 lig takımı gibi takım var karşısında her ayağına aldığı topta bocaladı pas hatası yaptı geriye döndü acemi oyuncular gibi alel acele paslar verdi geri ne yaptığından banane adam feci kötü bi ilk yarı oynadı boş yere savunmaya gerek yok daha sezon başı toparlar desen neysede elli kişinin kötü dediğine sen iyi deyince iyi olmaz laf kalabalığı yapıncada haklımı oluyorsun boşver sen izlemeye devam et tellesi notlarda al sonra yazarsın bilgileniriz

Bu sezona iyi başlamaması leş bir oyuncu tabirini yapıştırmamızı gerektirmez bence 2 maçtır kötü üstte yazdıgın sıkıntılardan bir kaçına katılıyorum ve düzeltmeli ama onun dışında potansiyeli var ve gelişime açık bir isim

GOLLLLLLL QRALLLLL . VEYSELİN DE HAKKINI VERELİM .

penalti ve golllllll

Veyselin defansı muazzam.

4. Kez top kapıyor. Cogu da 2 li mucadelede. Helal olsun. Top teknigi de yeterli.

Diyoruz iste Tarik hirbosuna o kadar para savurmaya gerek yok diye.

Bu sezona iyi başlamaması leş bir oyuncu tabirini yapıştırmamızı gerektirmez bence 2 maçtır kötü üstte yazdıgın sıkıntılardan bir kaçına katılıyorum ve düzeltmeli ama onun dışında potansiyeli var ve gelişime açık bir isim[/QUOTE

]

geçen senede ben beğenmedim tellesi onada ilk senesi uyum diyelim bakalım bu sene ilk yarıdada aynı işleri yaparsa ozaman nasıl savunacaklar bu adamı göreceğiz benim gördüğüm temposuz en korkutanıda adamın kendine özgüveni yok gibi oynuyor inşallah düzelir umudumuz o yönde

Veysel genel olarak hazırlık maçlarında etkiliydi ve diri durdu. Umarım sağ bek'te sıkıntı yaşamayız :)

Geri
Üst Alt