GSCimbom
Hazırlık Maçı | İngiltere 2-1 Türkiye | M.S | 22 Mayıs
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | İngiltere 2-1 Türkiye | M.S | 22 Mayıs Sayfa 17

Murat Saylak ·

Cevap
835
Okunma
28,4K
Sayfa
17/42
Canlıİngiltere21TürkiyeM.S
3-5 gol atti diye rashford'i milli takima alan hodgson'a deginmeden olmaz. defoe ve deeney dururken haksizlik yapti.

Caner samaroglanina döndü , bu kadar kolay calim yiyen bir solbekde görmedim...aslinda Carole Türk yapacaksin 10 sene sol bek sikintisi cekmeyiz :D :D

Hocam turnuva sonrasi Ali Durust buyuk baskani alip donecek yuvasina. Sacma sapan isleri birakacak futbola odaklanacak ve herkesi skip atacazzzzz.

Orta sahaya dinamizm getiriyor dediginiz Ozan'in ben olumlu bir hareketini goremedim. Mal gibi bir ileri bir geri koşuyor. Top ayağına geldiğinde ise geriye pas atip duruyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahaya dinamizm getiriyor dediginiz Ozan'in ben olumlu bir hareketini goremedim. Mal gibi bir ileri bir geri koşuyor. Top ayağına geldiğinde ise geriye pas atip duruyor.

Şahsen ben getiriyor demedim. Getirmesi için oynatılıyor dedim. Şuana kadar bir dinamizm getirmediği bir gerçek tabi.

volkan yasin kadar beyinsiz.
Volkan, Yasin ve G.Tore nin en büyük sorunu beyinlerini kullanmamaları. Diğer yerli oyunculardan tek farkları biraz hızlı olmaları ve dolayısıyla ada eksiltme özellikleri olması. Ama beyin olmayınca aynı pozisyonda 1 olumlu hareket 2 olumsuz hareket yapıyorlar.

ozan, sporcu mu pideci de garson mu anlamak güç

Yazlık mekanlarda harçlık çıkarmak için part-time çalışan garsonlara benziyor.

ozan-tufan_842503.jpg

Geri