GSCimbom
Hazırlık Maçı | İngiltere 2-1 Türkiye | M.S | 22 Mayıs
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | İngiltere 2-1 Türkiye | M.S | 22 Mayıs Sayfa 37

Murat Saylak ·

Cevap
835
Okunma
28,4K
Sayfa
37/42
Canlıİngiltere21TürkiyeM.S
Arda takıma girince özellikle hücumdaki erken top kayıplarına bir nebze olsun çare olur.

Bir de hocanın Topal'ı stoper oynatmaktan vazgeçmesi lazım. Ozan'a olan hayranlığından ötürü Topal'a yer kalmıyor, o da stoper oynatıyor. Bu zorlamaya gerek yok.

Tek tek oyuncu klaslama tabiki yanlis. Ama kadronun alayi ciliz, karsi takimdakilerin alayi sana gore arnold civarnatzir gibiyse orada "iniesta cok mu kasli, pehh" deyip birsey kanitlayamazsin. O yuzden hataya dusen sensin seksi renktasim.

Selçuk özelinde söyledim ve karşısına mevkisinin zirvesini örnek gösterdim renktaş.

Kendi oyuncumuzu koruyacağız elbet diğerleri hakkındaki tespitlerini yorumsuz geçiyorum.

Türk futbolcusunun kas yapısının kusursuz olduğunu iddia etme gibi bir niyetim yok yani.

Bu ingilizler son yılların en iyi mili takımı bence. Almanyaya kök söktürmüstüler bir kaç ay önce. Grupta tüm maçlarını kazandılar galiba.

Sinan Gümüs bu kazmalarin yaninda elmas gibi ama Imparatorun sacma tercihlerinden sual olmaz...

Şunların çağrıldığı yerde bizim Sinan hayli hayli çağrılır.

Hele hele Olcay,Ismail,Mahmut bunlar nedir abi. Yasin de var daha.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sinan şu an çok formda ve kaliteli bir oyuncu. Normal bir ülke olsak benim düşüncem Sinan için daha erken olurdu(turnuva için diyorum). Ama şu kadroda gereksiz o kadar çok oyuncu varki Sinan'in bir şekilde bu kadroya dahil olması gerekiyor.

Kuşlarla olan final maçında da iyi bir performans gösterirse kesin çağırır diye düşünüyorum. Sinan gerçekten yetenekli bir oyuncu.

Ömer toprağı öyle veya böyle takıma kazandırmak lazım. Beğenmesemde Topaldan net daha iyi.

Orta saha Topal Oguzhan ve Selçuk/Nuri olmalı.

Euro sonrası Baltayı transfer etmek isteyenler olabilir mi ne dersiniz? :D

Bu arada Balta'yı stopere çekenin Mancini hocamın olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

Niye millet 2016 için ümit verdi falan yazıyor?

Bence gayet vasat oynadık. Tamam ingilizler falan ama orta sahaları aman aman olmadığı halde bizim orta sahayı perişan etti.

İspanya'nın , Hırvatların orta sahası falan daha da dert olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mahmut'u ne diye aldı oyuna anlamadım. Tipik Terim egosu işte. Onun dışında yasin de bugün ne mal olduğunu tekrar ispatladı. İlk 11 iyiydi ama girenler ile kadro kalitesi bir anda 3 seviye düştü. Topal stoper oynamaz bugün net görüldü. Takımımız yüksek potansiyele sahip ama Terim egosuna yenilip saçma oyuncu tercihleri yapmaması lazım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Balta-Ömer Toprak-Semih Kaya-Serdar Aziz-Yalçın Ayhan--------Defans hattı olsa nasıl olurdu?

Bu ingilizler son yılların en iyi mili takımı bence. Almanyaya kök söktürmüstüler bir kaç ay önce. Grupta tüm maçlarını kazandılar galiba.

Ne yalan söyleyeyim ben pek beğenmedim. Özellikle savunmaları hiç güven vermedi. Ne zaman zorlasak hata yaptılar.

En büyük özellikleri atletik özelliklerinin uçlarda olması. Bazı oyuncuları özellikle NBA ve NFL oyuncuları için söylenen ''freak'' tanımını karşılıyor hakikaten. Belki de dünyanın en atlet takımı ama geri kalan şeyler sıkıntılı. Özellikle de savunma.

Bu stoper kıtlığında Ömer'in o mafya bozuntusu Töre yüzünden çağrılmaması skandaldır.

Terim'in elinde iki dogru duzgun forvet var: Cenk & Burak (sakatligi gecti mi bilmiyorum)
Kanatlara gelince: Arda & Volkan Sen & Hakan Calhanoglu(hep kanatlarda oynuyor milli takimda) & Gökhan Töre(ilk 2 mac cezali olmasina ragmen kadroda olur diye dusunuyorum)

Yasin veya Olcay'dan birisini gotururse sinan'a cok ayip etmis olur. Bunlar'in mucadele haric hic bir yetenekleri yok. Eger yedek kulubesinde oyunu degistirebilecek, oyuna etkisini koyabilecek, gol veya assist yapabilecek kanat oyuncu istiyorsa sinan'i hic dusunmeden cagirmali. Zaten fatih hoca hucum futbolu dusunuyo, olcay ve yasin'in hucum futbol'a 0 katkisi olur. Hayirlisi.

Geri