Hazırlık Maçı | İrlanda 1-2 Türkiye | MS | 25 Mayıs

bu vatan futbol sahalarinda kurulmadi adem cakar..yil 2014 siz halen futbol ile vatan sevgisini karistiriyorsunuz..ben vatanimi sevebilirim ama belirli sebeblerden dolayi milli takimi tutmayabilirim..ne sen nede baskasi kimseyi vatan hainligi suclama hakkina sahip degilsiniz..ha böyle ölcü aleti gelistirdiseniz bilemem..iyi forumlar.

%100 hak veriyorum ama tutmadığın takımın maç başlığına gelip saçma sapan yorumlar yazarsan hiç katılmadığım o yorumu hakedersin diye düşünüyorum. Düşünsene Galatasaray'ı tutmayan biri geliyor maç başlığımızda ağzına geleni söylüyor. Ne yaparsın? Tutmuyorsan takımı yazmazsın olur biter. Veya saygı sınırları içerisinde insanları tahrik etmeden yazarsın. Oyuncularımızın dış görüntüleriyle bile alay ediliyor. Ne yapsın şimdi bu takımı tutanlar?

Drogba'nın madrid'e attığının aynısını atacaktı adam.

1-1 olur birazdan.

Mevlüt başkan.

Tapatalk v2

Burak ipsen atamazdı onu

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senede 1-2 mac taninmayacak performanslar sergilese de, Galatasaray kalesini Onur Kivrak'a teslim etmem diyen var mi ?

Mevlüt gelsin en azından vuruş var. Bu bile yeter.

mevlüt vasat üstü forvet olsada takim oyununda verimli bir oyuncu. top tutuyor indiriyor en azindan şu yabanci sinirida oldugundan bize uygun oyuncu.

Senede 1-2 mac taninmayacak performanslar sergilese de, Galatasaray kalesini Onur Kivrak'a teslim etmem diyen var mi ?

Yok ama vermiyor adamlar işte, Olcan'ı da bize vermeyecekler, Onur'u da.

Taraftarı bile atıyorum Olcan için, Fenerbahçe'ye bile satılsın ama Galatasaray'a vermesinler diyor artık.

Tolga'yı biz istesek 2 milyona alabilir miydik ?

mevlüt şöyle mevlüt böyle diyoruz eyv. bende beğenerek izliyorum şuan tabi adının bizle anılmasının etkiside var bunda. ancak fenere giderse bunca güzel yoruma kötü olacak.

umarım son anda bi süprz olmaz. CL takımı istiyorm düşüncesinde durur.

mevlüt hakkinda hem iyi hem kötü yorumlar okuyorum. maci izlemiyorum söyle bir objektif degerlendirme alalim.

mevlüt vasat üstü forvet olsada takim oyununda verimli bir oyuncu. top tutuyor indiriyor en azindan şu yabanci sinirida oldugundan bize uygun oyuncu.

en azından kaval kemiğiyle istop yapmaya çalışmıyor ya da duvar pası yapıcam diye rakip kontratağı başlatan pası vermiyor :D

Caner Fener'de oynuyormus gibi her topu ceza alanina dolduruyor, baska bir sey bildigi yok.

Geri
Üst Alt